Kaşıkçı:”ROKETSAN KIRIKHAN’A FABRİKA YAPACAK!” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 16:08

Kaşıkçı:”ROKETSAN KIRIKHAN’A FABRİKA YAPACAK!”

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı Kırıkhan’a büyük bir müjde verdi. Kırıkhan’a Roketsan’ın yapacağı yatırımın onaylandığını söyleyen Kaşıkçı…

reklam
Kaşıkçı:”ROKETSAN KIRIKHAN’A FABRİKA YAPACAK!”
Son Güncelleme :

06 Mayıs 2023 - 16:37

1.474 views

Kaşıkçı:”ROKETSAN KIRIKHAN’A FABRİKA YAPACAK!”

MHP Hatay Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Lütfi Kaşıkçı Kırıkhan’a büyük bir müjde verdi. Kırıkhan’a Roketsan’ın yapacağı yatırımın onaylandığını söyleyen Milletvekili Kaşıkçı: “İlk etapta 1000 gencimiz için istihdam sağlayacak bu dev tesis için şehrimiz adına Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz.”dedi.

1000 GENCİMİZ İÇİN İSTİHDAMI DÜŞÜNÜLÜYOR

MHP Hatay Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Lütfi Kaşıkçı konuyla ilgili yaptığı açıklamada: Savunma Sanayide faaliyet gösteren Türkiye’nin yüz akı şirketlerinden biri uzun bir zamandır Hatay’da yatırım için hazırlık yapıyordu. Yatırım kararı Cumhurbaşkanımızın da onayı ile kesinleşti.  Hatay ilimiz Kırıkhan ilçesinde Roketsan büyük bir fabrika yapacak.

Bu tesiste ilk başta 1000 gencimiz için istihdamı düşünülüyor. Başta Kırıkhan, Hassa ve Kumlu olmak üzere tüm Hatay’lılar olarak  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyoruz. “dedi.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.