Mehmet DÖNMEZ: “GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURMAYA GELİYORUZ” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 14:26

Mehmet DÖNMEZ: “GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURMAYA GELİYORUZ”

Cumhur İttifakı’nın Mustafa Kemal Mahallesi Seçim İrtibat Merkezi büyük bir coşku ve muhteşem atmosferde açıldı.

reklam
Mehmet DÖNMEZ: “GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURMAYA GELİYORUZ”
Son Güncelleme :

06 Mart 2024 - 7:59

87 views

Cumhur İttifakı Mustafa Kemal Mahallesi Seçim İrtibat Merkezinin açılışında İskenderun’un tüm renkleri bir aradaydı

Cumhur İttifakı’nın Mustafa Kemal Mahallesi Seçim İrtibat Merkezi büyük bir coşku ve muhteşem atmosferde açıldı.
CRT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez ve dostlarının büyük fedakarlıkları ve çabasıyla hazırlanan Seçim İrtibat Merkezi’nin açılış merasimine Mustafa Kemal Mahallesi sakinlerinden oluşan binlerce vatandaş katıldı.
Açılışta partili, partisiz her kesimden insan başkan adayı Mehmet Dönmez’e büyük sevgi gösterisinde bulunurken, sonuna kadar yanında olduklarını belirttiler.
Meşaleler, konfetiler ve sloganlarla sahneye çıkan Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, samimi tavırları ve hitabetiyle alanı dolduran binlerce vatandaşın gönlünde taht kurdu.
İskenderun’u yeniden inşaa etmeye tüm ekibiyle hazır olduğunu önemle belirten Dönmez, ” Rabbim bugün bize bu tabloyu göstermeyi nasip etti. Biz bugün şehrimizin en müstesna Mahallesi Mustafa Kemal’deyiz. Ayırarak, bölerek, bölüşerek İskenderun’u parsellemek isteyenler vardı. Ayrımcılığın bu saatten sonra olmayacağını işte bu tablo bize göstermiyor mu! Emin olun size söz veriyorum İskenderun’u çok güzel günler bekliyor”dedi.

 

İskenderun’da doğup büyüdüğünü kaydeden Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, her yaptığı işte emeğiyle, Alınteri ile çalışarak bugünlere geldiğini vurgulayarak, “Oy vereceğiniz insanların CV’sine bakın, kimin çalışıp iş yapacağına inanıyorsanız ona oy verin! Belediye yol yapar, çukur yapar, park yapar, köprü yapar. Ama biz gönül köprüleri de kurmaya geliyoruz. Bize sonuna kadar inanın ve güvenin dedi”

ATIF CERİTBİNMEZ AÇILIŞA KATILAN TÜM VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR ETTİ
Seçim İrtibat Merkezi’nin açılmasında büyük gayret gösteren CRT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez ise, Mehmet Dönmez’e bu memleket için çok çalışacağına inandığı için her zaman destek verip yanında olacaklarını ifade ederek, Açılışa katılıp şereflendiren tüm vatandaşlarımıza teşekkür etti.

 

Daha sonra MHP Hatay İl Başkanı Fevzi Altay, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bülent Özer, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt İskenderun Belediye Eski Başkanı Mete Aslan, İş İnsanı Yıldırım Alpay hep birlikte Atay İş Merkezi altında bulunan Seçim İrtibat Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdiler

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.