HATAY SINAV KOLEJİ’NDE MUHTEŞEM KEP ATMA TÖRENİ YAPILDI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 15:34

HATAY SINAV KOLEJİ’NDE MUHTEŞEM KEP ATMA TÖRENİ YAPILDI

reklam
HATAY SINAV KOLEJİ’NDE MUHTEŞEM KEP ATMA TÖRENİ YAPILDI
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2018 - 11:12

319 views

HATAY SINAV KOLEJİ’NDE MUHTEŞEM KEP ATMA TÖRENİ YAPILDI

Okul yönetimi, öğretmenleri, öğrencileri ve velilerin katılımıyla Özel Hatay Sınav Koleji’nin yeni binasında yapılan kep atma töreninde büyük bir heyecan ve coşku yaşandı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Okul Müdürü Abdurrezzak Öğün açılış konuşmasında özetle, ‘’Bugün Atatürkçü çağdaş ülkesini seven öğrencilerimizi buradan uğurlarken, çok sevinçli ve gururluyuz.  Emeği geçen okul yönetimine, öğretmenlerimize ve eğitime katkılarından dolayı okul kurucumuz Zeynel PAŞA ya ve değerli velilerimize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

 

Sınav Lisesi müdürü Abdurrezzak ÖĞÜN, okul 1.si Kamil Berk ETKİN’e plaketini sundu ve Kamil Berk ETKİN kütüğe plaketini çaktı. Okul 2.si Baran YALDIZ a okul kurucusu Zeynel PAŞA, okul 3.sü Sinem ATEŞ e Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Mustafa HAZIRLAR plaketlerini ve ödüllerini verdi.

Tüm öğrencilere sınıf öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri verildikten sonra platform üzerinde marşlar eşliğinde büyük bir coşkuyla kepler havaya fırlatıldı. Öğrenciler veli ve öğretmenlerine veda ettiler. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.