Gelecek Partisi, Hatay’da çalmadık kapı bırakmayacak « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 08:09

Gelecek Partisi, Hatay’da çalmadık kapı bırakmayacak

reklam
Gelecek Partisi, Hatay’da çalmadık kapı bırakmayacak
Son Güncelleme :

02 Mart 2021 - 17:06

179 views

Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu öncülüğünde siyaset hayatına başlayan Gelecek Partisi Hatay İl heyeti, Hatay’ın ilçelerinde nezaket ziyaretlerini sürdürüyor. Hatay’da çalmadık kapı bırakmayacak olan Gelecek Partisi heyeti, Reyhanlı’da temaslarda bulundu.

REYHANLI’DA YOĞUN TEMASLARDA BULUNULDU

Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Kemal Ovale ve beraberindeki heyet, Reyhanlı’da çeşitli temaslarda bulundu. Başkan Ovale’ye Reyhanlı temaslarında Antakya İlçe Başkanı Nizamettin Değer, İl Başkan Yardımcısı Yunus Ersöz, İl Teşkilat Başkanı Mustafa Şenol eşlik etti.

İLK ZİYARET REYHANLI TSO BAŞKANI ZAROĞLU’NA

Gelecek Partisi heyeti Reyhanlı temasları kapsamında ilk olarak Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu ile görüştü.

Gündeme yönelik konuların konuşulduğu toplantıda heyet tarafından Zaroğlu’na çiçek takdim edildi.

Gelecek Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Kemal Ovale, yaptığı konuşmada, “Sizlere Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını getirdik. Bizler mütreffeh, özgür ve zengin bir ülkede yaşamak istiyoruz.

Biz insanımızın artık daha güçlü bir ülkeye kavuşması adına Gelecek Partisi ile yola devam ediyoruz. İnanıyorum ki vatandaşlarımızın da desteğiyle ülkemizin yarınları daha umutlu olacaktır. Bizi ağırladığınız için size çok teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Gelecek Partisi heyeti daha sonra Demirler Beko ve Ofis Mobilyaları sahibi Kamil Demiri’yi ve Murat Ticaret sahibi Murat İri’yi ziyaret ederek gündeme yönelik sohbetler gerçekleştirdiler. Ziyaretlerde istişarelerde bulunuldu.

Haber-Fotoğraf: Levent AŞKAR

 

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.