Defne Değişim Hareketi Başkan Parlakyıldız’ı istifaya davet etti « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 17:24

Defne Değişim Hareketi Başkan Parlakyıldız’ı istifaya davet etti

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden CHP Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız’a çeşitli ithamlarda bulunan Defne Değişim Hareketi, iddialara cevap veren Başkan Parlakyıldız’ın bugün yaptığı açıklamanın ardından yeni bir bildiri daha yayınladı ve Parlakyıldız’ı istifaya davet etti.

reklam
Defne Değişim Hareketi Başkan Parlakyıldız’ı istifaya davet etti
Son Güncelleme :

04 Nisan 2021 - 23:34

218 views

Defne Değişim Hareketi Başkan Parlakyıldız’ı istifaya davet etti

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden CHP Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız’a çeşitli ithamlarda bulunan Defne Değişim Hareketi, iddialara cevap veren Başkan Parlakyıldız’ın bugün yaptığı açıklamanın ardından yeni bir bildiri daha yayınladı ve Parlakyıldız’ı istifaya davet etti.

Defne Değişim Hareketi’nden yapılan açıklamada, “Bizler sizi veya partinizi hedef alan mesnetsiz iddialarla sırf karalamak isteyen bir hareket değiliz. Bizler halktan oluşan kim olursa olsun her türlü haksızlığa karşı çıkmaya and ışımış bir hareketiz. Bizler ilçe başkanlığı sürecinden önce sizlerle görüştük. fikirleriniz duruşunuz ve kararlılığınıza inandık dürüst bir siyaset yapacağınız inancıyla bize umut olmuştunuz. Ve şuan bizlerle hareket eden bazı dostlarımız sizinle ilçe yönetiminde listenizde yer alarak sadece sözde değil somut olarakta sizlerle beraber oldu. İlçe başkanlık seçimleri bittikten sonra İlçe binanızın yapımında gereken hassasiyeti gösterdik. İlçe başkanlığınız adıyla yaptığınız kampanyalarda da vardık maddi manevi desteklerimizi sizlere sunduk . Bizler aynı renkte ve aynı kulvarda insanlar olarak sadece bu gün değil sizden önceki dönemlerde de herzaman vardık . Haklı , cesur ve amacı halkın menfaati olan kim olursa olsun yanında yer aldık. Çapar Ali olayından sonra yaptığınız çıkış sonrası bizleri arayıp Büyükşehirle ilgili genel merkeze gönderilmek üzere bir dosya hazırladığınızı ve bilgi istediğinizi söylediniz. Bizler gerçekten usulsüzlüklerle mücadele edeceğinizi zannetik sizlerle beraber hareket ettik dosyları gönderdik sizlere inandık. (Yazışmalar hala bizde) Dosyanızı hazırlayıp gönderdiniz. Bir iki gün sonra Hatsu ile ilgili yazınızı kaldırıp çark ettiniz. Cesur bir duruş sergilemediniz. Genel merkez gereken tepkiye göstermediği için üzülünüz .amacınız usulsüzlük değil kendinizi göstermekti. Merak ettik bu kararı alırken ilçe yönetiminize sordunuz mu? İlçe yönetimine bizlere bu konuda yardımcı olduğumuzu soylediniz mi ? Tabiki sormadınız. Tabiki söylemediniz.


TOPLANTIMIZI SİZ İFŞA ETTİNİZ
Tek adam rejimi olarak bireysel çalışmaya başladınız. Bunu farkeden arkadaşlarınız oldu. Olağan siyasetçi profiliyle hareket etmeye başladığınızı fark eder etmez ikisi ilçe yönetiminden istifa etti. Ama sizin umrunuzda değildi. Rüyalarınızda süslü bir koltuk hayali vardı ve o yolda devam ettiniz. Tavır ve tutumlarınız değişmedi bildiğinizi yapmaya devam ettiniz. Hedefinize ulaşmak için gözünüz karardıkça bilinçsizce davranmaya başaldınız. Belediye yönetimine karşı bir tavır aldınız. Olup biteni biliyordunuz ama KONUŞAMIYOR dunuz. Bizlerin haklı eleştirileri sizin dikkatinizi öncelikle çekmedi belediye yönetiminin tutarsızca davranışlarından ziyade Partinize gelecek zarar sizin için daha önemliydi. Zamanla haklı eleştirilerimiz halk tarafından karşılık görmeye başlayınca bzilerle tekrar irtibata geçip olaya hakimmiş gibi beraber hareket etme sözü verdiniz. İlk toplantıda herkes elindeki kozları gösterdi ve bir çalışma takvimi yaptık. Başta çöp ihalesi olmak üzere denetim raporunu ve bütçenin oylanması konusunda beraber hareket edilmesi konusunda söz verdiniz. Sizler sonrasında ne yaptınız bizlerden aldığınız bilgilerle belediye yönetimine sopa gösterdiniz resmen masaya oturdunuz. Toplantımızı siz ifşa ettiniz.
ONURLU ŞEKİLDE ÖZRÜNÜZÜ DİLEYİP İSTİFA EDİN
Bu adamlar sizlerle karşı bu maddelerle geliyor diye bizleri ispiyonladınız. O da yetmiyormuş gibi tutarsızlığınız son hız devam etti tertemiz bir insan olan Ece Altunay hanımın cesur ve objektif bir şekilde aylarca gece gündüz demeden hazırladığı denetim raporunuda masanıza koyarak Başkanla oturup ileride size yol aşacağını düşündüğünüz hamleyi yaptınız. Kendi menfaatiniz için bu sefer ÖNÜNDE DİZ ÇÖKÜLECEK öyle kıymetli bir insanı Yok saydınız başarısını dik duruşunu kullanmak istediniz. Akıl babanız gibi MENFAATLERİNİZ İÇİN DOSTLARINIZI DA SATMAYA BAŞLADINIZ. Ne mi oldu Ece Hanım meclis toplantısına gelmeyerek tepkisini gösterdi. Siz ise istediğiniz kişiyi başkan vekili ve diğer komisyonlara koydunuz diye sanki bir zafer kazanmış gibi avuçlarınızı ovuşturmaya başladınız. Peki Akın bey sizlere soruyoruz? Sizler her eleştirildiğiniz zaman hemen defne ilçe örgütünü topluyorsunuz. Ne yapılması gerekli diye toplantı alıyorsunuz peki siz diğer kendi çıkarlarınız için aldığınız kararlar için hiç bir zaman onları dikkate alıp fikir alışverişinde bulundunuz mu? Siz bizlere anlattığınız belediyedeki usulsüzlükler için girişimde bulunacakmısınız yoksa Hatsu olayı gibi ÇARK mı edeceksiniz? Onurlu bir şekilde özrünüzü dileğin ve İSTİFA edin. Yerinizi çalışkan ilçe yönetimindeki ve parti okulunda canla başla çalışan pırlanta gibi gençlere bırakın. Bu toplum sizden ve sizin gibi kendi menfaatini Halkın menfaatinden büyük gören ACİZLERDEN bıktı” ifadelerine yer verildi..(Haber:Levent AŞKAR)

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.