BAŞKAN ERYILMAZ, SOMA MADEN ŞEHİTLERİNİ ANDI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 20:20

BAŞKAN ERYILMAZ, SOMA MADEN ŞEHİTLERİNİ ANDI

reklam
BAŞKAN ERYILMAZ, SOMA MADEN ŞEHİTLERİNİ ANDI
Son Güncelleme :

13 Mayıs 2019 - 13:11

149 views

BAŞKAN ERYILMAZ, SOMA MADEN ŞEHİTLERİNİ ANDI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Türkiye tarihinin en çok can kaybı ile sonuçlanan iş ve madencilik kazası olarak kayıtlara geçen Soma Faciası’nın 5. Yılı nedeniyle bir anma mesajı yayınladı.

Başkan Eryılmaz mesajında; “ 13 Mayıs 2014 tarihinde Manisa’nın Soma ilçesindeki kömür madeninde çıkan yangın nedeniyle 301 madencimizin yaşamını yitirdiği Soma Maden Faciasının üzerinden 5 yıl geçti.  Acılarını ilk günkü gibi yüreğimizde yaşadığımız 301 madenci kardeşimizi ve yetim kalan 432 evladımızı unutmadık. Böyle acıların bir daha yaşanmaması için gerekli tüm önlemlerin biran önce hayata geçirilmesi gerekmektedir.

Bütün ülkeyi yasa boğan bu büyük facianın 5. Yıldönümünde, Soma’da hayatını kaybeden tüm madencilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, ailelerine sabır diliyorum  “ dedi.  (Haber Merkezi)

 

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.