Başkan Böcek: “Ranta dönük değil halka dönük projeler ürettik” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 09:07

Başkan Böcek: “Ranta dönük değil halka dönük projeler ürettik”

KEPEZ’DE CHP KADIN KOLLARI BULUŞMASI’NA KATILAN ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VE BAŞKAN ADAYI MUHİTTİN BÖCEK, AKSU’DA GÜZELYURT SEÇİM OFİSİ’NİN AÇILIŞINI YAPTI. SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDEN ANTALYA’YA HİZMET ETTİKLERİNİ VURGULAYAN BAŞKAN BÖCEK, RANTA DÖNÜK DEĞİL HALKA DÖNÜK PROJELER GERÇEKLEŞTİRDİKLERİNİ SÖYLEDİ.

reklam
Başkan Böcek: “Ranta dönük değil halka dönük projeler ürettik”
Son Güncelleme :

11 Şubat 2024 - 16:19

62 views

(İHA) Kepez’de CHP Kadın Kolları Buluşması’na katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, Aksu’da Güzelyurt Seçim Ofisi’nin açılışını yaptı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla kimseyi ötekileştirmeden Antalya’ya hizmet ettiklerini söyledi. Ranta dönük değil halka dönük projeler gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Böcek, genel sekreteri ve birçok daire başkanı kadın olan Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni kadınlarla birlikte yönettiklerini kaydetti.

Geçen 5 yıllık süreçte iyi günde kötü günde vatandaşların hep yanında olduklarını, sosyal belediyecilik anlayışıyla dertlere derman olduklarını anlatan Başkan Böcek, “Hatırlar mısınız? Maaşları bile ödeyemez demişlerdi. Personelimizin maaşını günü güne ödedik. Geçenlerde maaşlarına yaptığımız yüksek artışla, önemli bir destek verdik. Destek olmaya da devam edeceğiz” dedi.

“Hep birlikte yöneteceğiz”

Antalya’da içme suyunu Türkiye’nin en ucuzu haline getirdiklerini belirten Başkan Böcek, engellilere 10 ton, öğrencilere 5 ton suyu ücretsiz verdiklerini kaydetti. Başkan Böcek, yerelden kalkınma ilkesiyle üreticilere önemli destekler sağladıklarını, tüm vatandaşların mutluluğu için çalıştıklarını dile getirdi. Ranta dönük değil halka dönük projeler gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Böcek, genel sekreteri ve birçok daire başkanı kadın olan Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni kadınlarla birlikte yönettiklerini kaydetti. Meclis üyeliklerinde ve belediye başkanlığında daha fazla kadın görmek istediklerini dile getiren Başkan Muhittin Böcek, “Antalya’mızı hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

“Aksu’nun koku sorununu çözdük”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, CHP Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım ile birlikte Güzelyurt Seçim Ofisi’nin açılışını yaptı. Yörükler diyarı Aksu’nun aynı zamanda önemli bir tarım ve turizm merkezi olduğunu hatırlatan Başkan Böcek, göreve geldiklerinde koku sorunu yaşayan Aksu’da kanalizasyonu tamamladıklarını ve koku sorununu çözdüklerini söyledi. 242 kilometre içme suyu hattı da dahil Aksu’ya önemli altyapı yatırımları yaptıklarını anlatan Başkan Muhittin Böcek, Pınarlı Pazaryeri inşaatını da bitirmekte olduklarını aktardı.

Herkesin oyuna talibiz

Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde kimseyi ötekileştirmeden Antalya’ya hizmet ettiklerini vurgulayan Başkan Böcek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Seçim sloganımız ‘Herkesin Başkanı’. Hem Cumhuriyet’imize sahip çıkacağız, hem de herkesin belediye başkanı olacağız. Kendisini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kabul eden; ezanımıza, al bayrağımıza, Cumhuriyet’imizin değerlerine inanan, atamızın devrimlerine inanarak yürüyen hangi partiden olursa olsun bütün vatandaşlarımızın oyuna talibiz. Bütün vatandaşlarımızı ayırt etmeden onlarla kucaklaşarak, aynı azim ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.”

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.