Ziroğlu’ndan kongre değerlendirmesi « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 17:53

Ziroğlu’ndan kongre değerlendirmesi

İYİ Parti Samandağ İlçe Kurucu ve önceki dönem Başkanı Seyran Ziroğlu İYİ Parti’nin aldığı kongre kararını değerlendirdi.

reklam
Ziroğlu’ndan kongre değerlendirmesi
Son Güncelleme :

30 Eylül 2022 - 21:47

241 views

Ziroğlu’ndan kongre değerlendirmesi

İYİ Parti Samandağ  İlçe Kurucu ve önceki dönem Başkanı Seyran Ziroğlu İYİ Parti’nin aldığı kongre kararını değerlendirdi.

Reklam

Demokrasi inancı olan herkesi İYİ Parti’ye üye olmaya davet eden Ziroğlu açıklamasında; “İYİ Parti Lideri Meral Akşener başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 3’ncü Olağan Kurultay’ın yapılması kararlaştırıldı. Genel seçimlerde milletvekili adayı olacak partililerin, teşkilatlarda boşluk olmaması için il ve ilçe kongrelerinde aday olmamaları konusunda tavsiye kararı alındı.

Reklam

Bugün saat 14:00’da İYİ Parti Lideri Meral Akşener başkanlığında, Başkanlık Divanı ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda 3’ncü Olağan Kurultay’ın yapılması kararı alındı. İYİ Parti tüzüğü ve siyasi partiler yasası gereği, kongrelerin 3 Ekim 2022 tarihinde ilçe ve il kongreleri ile başlaması ve ardından 3’ncü Olağan Kurultay’ın yapılması kararlaştırıldı. Ayrıca genel seçimlerde milletvekili adayı olacak partililerin genel seçimlerde teşkilatlarda boşluk olmaması için il ve ilçe kongrelerinde aday olmamaları konusunda tavsiye kararı alındı. Demokrasi inancı taşıyan herkesi İYİ PARTİye ÜYE OLMAYA DAVET EDİYORUZ” ifadelerini kullandı.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.