Ziroğlu: Sizinle mahkemede görüşeceğiz « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 08:12

Ziroğlu: Sizinle mahkemede görüşeceğiz

İYİ Parti Samandağ İlçe teşkilatında sular durulmuyor.

reklam
Ziroğlu: Sizinle mahkemede görüşeceğiz
Son Güncelleme :

04 Eylül 2022 - 10:57

420 views

Ziroğlu: Sizinle mahkemede görüşeceğiz

İYİ Parti Samandağ İlçe teşkilatında sular durulmuyor.

Reklam

Seyran Ziroğlu, yerine yapılan atamanın hukuksuz olduğunu belirterek konuyu yargıya taşıyacağını belirtti. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Ziroğlu; “Av. Elanur Habipin paylaşımına istinaden, ben neyi açıklamamışım? Sn. Meral Akşener’den ve genel merkez den halâ elime geçen bir tebligat yoktur. Madem görevden alınmışım bunu il başkanı Şefik çirkin bana bildirmek zorundadır! Görevime neden ve neye göre, kime göre son verildiğini açıklamanız gerekir! Bana operasyon yapmak isteyen arkadaşlar ve il başkanı açıklamanız lazım. Kamuoyuna şeffaf olmaktan, açık olmaktan daha iyi birşey yoktur.
İYİ PARTİ TÜZÜĞÜNÜN 26.MD.BAKIN NE DİYOR…
Ölüm, istifa veya Parti üyeliğinin düşmesi nedeniyle başkanlığın boşalması hallerinde, yönetim kurulu tarafından, yönetim kurulu üyeleri arasından yeni bir başkan gizli oyla seçilir. HATAY’ın Arsuz ilçesinde tamda böyle olmuş ancak Hukuk kuruluna yanlış bilgi vermek suretiyle hukuk kurulu yanıltılmış dolayısıyla bu bir disiplin suçudur. Umarım Eylülün 15’inde gerekli bilgi ve belgeler MDK’ya verilmek suretiyle disiplin süreci başlar aksi bir durumda

Reklam

İYİ PARTİ HUKUKSAL ANLAMDA YARA ALIR.
Bana saygıdan dolayı sözde gelen evrağı aynı gün neden paylaşmama gereği duydunuz? Size şu ana kadar kötü bir laf edilmişmi edilmişse açıklamanızda fayda var! Bir huhukçuya demogoji yapmak yakışmaz. Partimize hukukçu olarak kazandırdığımız Av. Elanur Habip hukuksuzca hareket ederek çirkin oyunların içerisine girmekten kaçınmamıştır. Demokrasi verilmez alınır ilkesini kendisine öğreteceğiz. Hukukçu kimliği bir yana, kendisine yol arkadaşlığı yapan birçok değerli arkadaşımızı kişisel çıkarları uğruna ihanet etmesi kendisine yakışmıştır. Kendisine akıl hocalığı yapan hukuk bürosunda ortak işler yaptığı ortak iradeyle hareket ettiği eski Ak parti ilçe başkanı Av. Metin Canbolat ile gidecekleri tek yer edep öğrenme merkezi olacaktır. Benim koltuk sevdalısı olduğumu söylemişlerdir! Kendilerine soruyorum? Çok mücadeleci hukuka inanmış Av. Elanur Habip partimize şu ana kadar maddi manevi nasıl bir hizmette bulunmuşsunuz? Şefik Çirkin ve Memet Ali Yıldırım’ın göreve geldiklerinde onlara devredilen Samandağ teşkilattının parasını vermediklerini biliyormusunuz? Mesela bunu Av. Elanur Habip biliyor. HBB’nin maddi ve sosyal durumu kötü olan vatandaşlara verilecek olan 75 adet erzak yardımını vermediklerini Av. Elanur Habip biliyor. Samandağ’ına yöneticilerimizin cenazesine bile katılmadığını Av. Elanur hanım biliyor. Samandağına il başkanı olarak bir kez olsun ilçe başkanlığını yöneticileriyle bir toplantı dahi yapmadığını Av. Elanur Habip biliyor. Vatandaşlarımızın bize ulaştırdıkları yol, susuzluk ve hizmet sıkıntılarını HBB’nin ve il başkanlığının duyarsız kaldıklarını Av. Elanur Habip biliyor. Bizlere Şefik Çirkin’in ve Memet Ali Yıdırım’ın bakış açısını Av. Elanur Habip biliyor ve daha bir çok haksızlık ve hukuksuzluklarına karşı olduğumu ve onlarla mücadele ettiğimizi Av. Elanur Habip biliyor. BİZ TEŞKİLAT olarak bunun mücadelesini verirken kendisine vekaleten partimizin hukukçusu olarak, Avukatı olarak, yol arkadaşımız olarak bizim zayıf halkamız olması kendisine çok yakışmıştır. Hala ölmediğime göre! İstifa etmediğime göre! Üyeliğim hala devam ettiğine göre! Sizinle mahkemede görüşeceğiz. Sizin demokrasi anlayışınız seni seçtim sen olacaksın, öyle mi? Kongre yapmicaksınız o zaman arkadaş.! Hayırdır AFRİNE Mİ ATAMA YAPIYORSUN Şefik Çirkin? Birde Millete demokrasiyi anlatıyor hakikaten inanılır gibi değil. Samandağ halkı sadece demokratik yollarla seçilmişlere inanır kayyuma değil” ifadelerini kullandı.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.