Ziroğlu: Aday değilim « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 15:45

Ziroğlu: Aday değilim

İYİ Parti Samandağ Kurucu ve önceki dönem İlçe Başkanı Seyran Ziroğlu, İYİ Parti Genel Merkezi tarafından kongre kararı alındığını ve yapılacak ilçe kongresinde aday olmayacağını açıkladı.

reklam
Ziroğlu: Aday değilim
Son Güncelleme :

04 Ekim 2022 - 18:25

291 views

Ziroğlu: Aday değilim

İYİ Parti Samandağ Kurucu ve önceki dönem İlçe Başkanı Seyran Ziroğlu, İYİ Parti Genel Merkezi tarafından kongre kararı alındığını ve yapılacak ilçe kongresinde aday olmayacağını açıkladı.

Başkan Ziroğlu yaptığı açıklamada; “İYİ Parti Lideri Meral Akşener başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 3’ncü Olağan Kurultay’ın yapılması kararlaştırıldı. Genel seçimlerde milletvekili adayı olacak partililerin, teşkilatlarda boşluk olmaması için il ve ilçe kongrelerinde aday olmamaları konusunda tavsiye kararı alındı. 30.10.2022 tarihinde saat 14:00’da İYİ Parti Lideri Meral Akşener başkanlığında, Başkanlık Divanı ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda 3’ncü Olağan Kurultay’ın yapılması kararı alındı. İYİ Parti tüzüğü ve siyasi partiler yasası gereği, kongrelerin 3 Ekim 2022 tarihinde ilçe ve il kongreleri ile başlaması ve ardından 3’ncü Olağan Kurultay’ın yapılması kararlaştırıldı. Ayrıca genel seçimlerde milletvekili adayı olacak partililerin genel seçimlerde teşkilatlarda boşluk olmaması için il ve ilçe kongrelerinde aday olmamaları konusunda tavsiye kararı alındı.

Reklam

HERKES HAK ETTİĞİNİ BİR GÜN ALIR

Genel başkan Meral Akşener’in 81 il başkanına 23.05.2022 tarihli Gik toplantısında yetki vermişti. Bu yetkiyi kaldırmayıp güç zehirlenmesi yaşayan Hatay il başkanı Şefik çirkin despot bir rejim hayal edip birçok ilçe başkanını Genel başkanın bilgisi olmadan zarar vermiştir. Ankara’da ki Küçük Ortağı Ömer karakaşla birlikte yalan yanlış bilgilerle partiye zarar veren ekip yaratılmıştır. Demokrasilerde Devletlerin Namusu Anayasalarıdır. Partilerde ise Tüzük Namustur. İYİ Parti’nin namusunu bu despot anlayışa çiğnetmedik. İYİ partiye zarar veren bu beceriksiz çalışmaların sonucunda İYİ parti Noktayı koymuştur. Demokrasi vazgeçilmez bir temel ilkesidir.  Ben SEYRAN ZİROĞLU olarak SAMANDAĞ ilçe başkanlığına aday değilim. 15 ilçede bu karardan Önce yapılan haksızlığa, hukuksuzluğa dur diyen mevcut il başkanına karşı imza veren DELEGELERE çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Bu güne kadar bana inan destek veren güzel dileklerde bulunan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Aday olacak bütün arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum. Herkes hak ettiğini bir gün alır. Saygılar sevgiler” ifadelerine yer verdi.

 

Reklam

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.