ZİRAAT MÜHENDİSLERİ BAŞAK BALOSUNDA EĞLENDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:43

reklam

ZİRAAT MÜHENDİSLERİ BAŞAK BALOSUNDA EĞLENDİ

ZİRAAT MÜHENDİSLERİ BAŞAK BALOSUNDA EĞLENDİ
Son Güncelleme :

20 Şubat 2018 - 12:37

561 views

Ziraat Mühendisleri Başak Balosunda Bir Araya Geldi

Zirai Eğitim ve Öğretimin başlamasının 172. yılı etkinlikleri kapsamında Ziraat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi tarafından gerçekleştirilen “Geleneksel Başak Balosu ” yoğun katılım ile gerçekleşti. Ziraat Mühendisleri Odası Hatay Şube Başkanı Ahmet Sever, Hatay İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Bahattin Yenigün, MKÜ Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yard.Doç.Dr.Yaşar Akışcan, MKÜ Genç Ziraat Mühendisleri Başkanı Melda Kübra Turan, STK Başkanları, Oda Başkanları ve Ziraat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi üyelerinin aileleri ile katıldıkları Başak Balosu Anemon Otel’de gerçekleşti.

Vatanımızı kahramanca korurken şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet dileyerek konuşmasına başlayan Ziraat Mühendisleri Odası Hatay Şube Başkanı Ahmet Sever, Operasyonda yaralanan gazilerimizin sağlıklarına kavuşmalarını dilediklerini ifade ederek Afrin’e yerleşmiş ve Ülkemizi, Hatay’ımızı tehdit eden terör örgütlerine karşı başlatılmış bulunan Zeytin Dalı harekatını desteklediklerinin altını çizdi.

Sever: ”Değerli konuklar tarımın tüm paydaşları olarak yine bir Geleneksel Başak Balosunda bir aradayız. Tarımda şekerin tadı, tütünün keyfi kaçtı ancak bizler diri birlikte kaynaşarak bir bütün halinde çalışmaya üretmeye devam etmek zorundayız. Tarımcılar Cumhuriyet’in en zor günlerinde dahi toprağını işledi üretti ve insanları doyurdu. Karamsarlığa hiç kapılmadan ekonomik savaşını vererek bize tarımda kendi kendine yetebilen bir ülke bıraktı. Şimdi tarımda ithalat yapılmasına bazı cumhuriyet dönemi kurumlar kapatılmasına rağmen üretmek ilkesiyle tarımımıza teknoloji aktarmaya devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yönetim kurulu üyelerimiz adına geleneksel Başak Balomuza katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor gecenizin herşeye rağmen iyi geçmesini diliyorum.” dedi.

Ziraat Mühendisleri Odası Hatay Şube Başkanı Ahmet Sever’in konuşmasının ardından Meslekte 25.Yılını Dolduran Ziraat Mühendisleri Ekrem Saygılı, Selahattin Akkaya, Zahit Bensan, Meryem Balıkçıoğlu, Kudret Dönmez ve Hacı Veli Erbay’a plaket takdimi yapıldı. Aynı zamanda salonu dolduran konukların yoğun alkışları arasında Ziraat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi yönetimi tarafından meslekte 25 yılını dolduran Başkanı Ahmet Sever’e plaket verildi. Geleneksel Başak Balosu toplu fotoğraf çekimi ve devamında eğlence ile devam etti.

 

Geleneksel Başak Balosunda doğum günü sürprizi de yaşandı. Oda üyelerinden birinin eşinin doğum günü,Geleneksel Başak Balosu ile aynı güne denk geldiğinden dolayı eşi ve arkadaş  grubu tarafından pasta kesilerek kutlandı.

(Fotoğraf/Haber/Kamera:Levent AŞKAR)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.