YEŞİLDAL: “14 MAYIS’TA YENİ DESTANLAR YAZACAĞIZ” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 09:42

YEŞİLDAL: “14 MAYIS’TA YENİ DESTANLAR YAZACAĞIZ”

AK Parti Hatay Milletvekili adayı Av.Adem Yeşildal, Hatay’ın yaralarını sarmak amacıyla beraberindeki heyetle birlikte Hatay’ı karış karış gezmeye devam ediyor

reklam
YEŞİLDAL: “14 MAYIS’TA YENİ DESTANLAR YAZACAĞIZ”
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2023 - 17:56

235 views

YEŞİLDAL: 14 MAYIS’TA YENİ DESTANLAR YAZACAĞIZ

28. Dönem AK Parti Hatay Milletvekili adayı Av.Adem Yeşildal, Hatay’ın yaralarını sarmak amacıyla beraberindeki heyetle birlikte Hatay’ı karış karış gezmeye devam ediyor.

28. Dönem AK Parti Hatay Milletvekili adayı Av.Adem Yeşildal yaptığı açıklamada: “Vatandaşlarımızın sorunlarına en kalıcı çözümü en hızlı şekilde sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye Yüzyılı demek mazlumun umudu olmak demektir.”dedi.

TAM DESTEKLERİNİ AÇIKLADILAR

28. Dönem AK Parti Hatay Milletvekili adayı Av.Adem Yeşildal, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Av. Emrullah Gülen ve AK Parti Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Sönmez ile birlikte Antakya’yı ilmek ilmek dokuyor. Başkan Yeşildal, Antakya’ya bağlı Çadırkentler, Üzümdalı, Apaydın, Bohşin, Avsuyu, Madenboyu, Bozhöyük, Akçaova, Yeşilova, Alaaddin, Kuruyer, Mansurlu, Gökçegöz, Akcurun ve Tanışma mahallelerinde temaslarda bulundu.

Mahallelerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Hatay’ı ve Türkiye’yi yeni baştan imar edecek olan yapının AK Parti’de mevcut olduğunu belirterek tam desteklerini açıkladılar.

YEŞİLDAL: 14 MAYIS’TA YENİ DESTANLAR YAZACAĞIZ

28. Dönem AK Parti Hatay Milletvekili adayı Av.Adem Yeşildal, 14 Mayıs’ta Türk milletinin yeni destanlar yazacağını belirtti. Milletvekili adayı Yeşildal, millete hizmet için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesinin zorunlu olduğunu belirtti.

28. Dönem AK Parti Hatay Milletvekili adayı Av.Adem Yeşildal konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “14 Mayıs’ta Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle Türkiye Yüzyılını birlikte inşa edeceğiz. Biz bu yola gönlümüzü koyduk. Milletimiz için çalışacağız, milletimiz için başaracağız. Her bir hemşehrimiz için en iyisi, en güzeli, en doğrusunun peşindeyiz. Durmadan yorulmadan, sokak sokak, kapı kapı dolaşarak gönüllere girmeye devam ediyoruz. Dinliyoruz, dertleşiyoruz. İnşallah beraber güleceğiz, gönüllere gireceğiz. Bize inanan bizimle aynı yolu yürüyen hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum. 14 Mayıs’ta Antakya’mızın desteği ile sandıklara damgamızı vuracağız inşallah. Güçlü Türkiye, güçlü yarınlar için en büyük desteğimiz hemşehrilerimiz. Cumhurbaşkanımıza desteklerinizi bekliyoruz. Antakya’mız için her an el ele, gönül gönüleyiz”dedi.

YILMAZ: “AK PARTİ OLARAK MİLLETİN KURMUŞ OLDUĞU BİR SİYASİ PARTİYİZ”

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, milletin kurduğu AK Parti’nin millete hizmet yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirtti. Başkan Yılmaz yaptığı konuşmada, “14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala 7 gün 24 saat esaslı var gücümüzle çalışıyoruz. AK Parti olarak milletin kurmuş olduğu bir siyasi partiyiz. Millet ve memleket sevdalısı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı sahada muhteşem bir sevginin, muhabbetin olduğunu görüyoruz. Biz de bu sevginin ve muhabbetin karşılığında halkımıza müreffeh bir gelecek sunmak amacındayız. Cumhurbaşkanımızın verdiği söz çerçevesinde Antakya’mızda konutları 1 yıl içinde tamamlayarak halkımıza sunacağız. Ardından da işsizliği, ekonomiyi kökten çözecek atılımları atacağız” ifadelerini kullandı.

GÜLEN: VATANDAŞIMIZIN İLGİSİ MEMNUNİYET VERİCİ

Antakyalı hemşerilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Av. Emrullah Gülen konuşmasında, “Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bizlere verdikleri destek ile bizleri hiçbir zaman mahcup etmeyen değerli Antakyalı hemşerilerimize hoş sohbetleri ve gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum. 14 Mayıs’ta ülke olarak tarihi bir seçim yaşayacağız. Antakya’mızın bu seçimde de Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye desteğinin en yüksek oranda olacağına inancımız tam. İnşallah 14 Mayıs sonrası ülkemizin önü daha da açılacak ve Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda hedeflerimize emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Bu kazanımların korunması ve “Türkiye Yüzyılı” vizyonunu doğrultusunda yeni hedeflere ulaşılması adına milletimizden destek istiyoruz. Teşkilat mensuplarımız ve belediye başkanlarımızla birlikte 14 Mayıs’a kadar gece gündüz sahada olmaya devam edeceğiz. Allah’ın izni milletimizin de teveccühü ile hem Cumhurbaşkanlığında hem milletvekilliğinde bir kez daha zafere ulaşacağımıza olan inancımız tam.” diye konuştu.

Başkan Yeşildal, kendilerine tam destek veren hemşehrilerine teşekkür ederek Hatay temaslarını planlamalar çerçevesinde hız kesmeden sürdürüyor.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.