YAYLADAĞI YAYMEK’TEN ZEYTİN DALI HAREKATI’NA DESTEK « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 11:17

YAYLADAĞI YAYMEK’TEN ZEYTİN DALI HAREKATI’NA DESTEK

reklam
YAYLADAĞI YAYMEK’TEN ZEYTİN DALI HAREKATI’NA DESTEK
Son Güncelleme :

09 Şubat 2018 - 9:34

202 views

YAYLADAĞI YAYMEK’TEN ZEYTİN DALI HAREKATI’NA DESTEK

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan askerlere, Yayladağı Belediyesi YAYMEK Eğitim Merkezinde eğitim gören kursiyerlerden destek.

Yayladağı Belediyesi YAYMEK Eğitim Merkezindeki kurs hocası Figen TUNÇER yaptığı açıklamada ” Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan askerler için karınca kararınca bir şeyler yapmaya çalıştıklarını belirten Figen TUNÇER; Bizler şunu tüm Türkiye’ye duyurmak istiyoruz. Buradaki ana kuzularının anneleri rahat olsun. Çünkü onlar bizim evlatlarımız, bizim kuzularımız. Onların yüreği nasıl atıyorsa bizim de yüreğimiz aynı şekilde atıyor. Biz onlara ne gönderirsek gönderelim onların hakkını ödeyemeyiz. Onlar olmasa bizler burada olamayız. Onlara minnettarız.” Dedi. Burada yaptığımız atkı, bere, eldivenleri sınırdaki askerlere ulaştıracağız. Tuncer ayrıca; askerimizin bu atkılara belki ihtiyacı yok ama biz onların yanında olmak onlara destek olmak için bu atkıları ördük. Kursiyerler her zaman Mehmetçik’in yanında olacakları belirttiler.

Daha sonra kursiyerler tarafından askerleriz, gazilerimiz ve şehitlerimiz için kuranı kerim okuyup dua ettiler. (Haber Merkezi)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.