YAŞANABİLİR SAMANDAĞ’I GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 14:20

YAŞANABİLİR SAMANDAĞ’I GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

reklam
YAŞANABİLİR SAMANDAĞ’I GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ
Son Güncelleme :

26 Mart 2019 - 14:28

210 views

İYİ Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı Seyran Miçooğulları: YAŞANABİLİR SAMANDAĞ’I GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

İYİ Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı Seyran Miçooğulları, Samandağ’da mahalle ziyaretlerini sürdürdü.

Ziyaretlerde Miçooğulları’na Samandağ İYİ Parti İlçe Başkanı Mercan Aslan, meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.

Yeşilköy Mahallesi’nde vatandaşlara projelerini anlatan Miçooğulları yoğun destek gördüğü mahalleden mutlu ayrıldı. Değirmenbaşı mahallesinde kendisini karşılayan coşkulu kalabalıktan tam destek alan Miçooğulları buradan sonra çarşı esnafını ziyaret etti. Her mitinginde söylediği gibi esnaf olduğunu bu ziyaretlerde de vurgulayan Miçooğulları esnaftan destek sözü aldı. Sosyal sorumluluk projelerinde yer almasıyla takdir toplayan genç başkan adayı Down Sendromu Farkındalık günü dolayısıyla Down sendromlu çocukları ziyaret etti. Gittiği her yerden destek görerek çıkan Miçooğulları vatandaşlara yönelik açıklamasında, “Biz Samandağ’ın ihtiyaçlarını biliyoruz. Sebze halini Samandağ’a kazandıracağız. Samandağ’da ticari hayatı renklendireceğiz. Bu ilçemize istihdam kazandıracak. Kooperatif kuracağız. Artık yeter diyoruz ve geleceğimize sahip çıkacağız. Bugün 42 mahallenin 1 mahallesinde sıkıntı olursa biz üzülürüz. Biz İYİ’ler olarak unutulan Samandağ’ı güzelleştireceğiz. Yaşanabilir bir Samandağ hayalimizi gerçekleştireceğiz. En büyük projemiz Meydan sahil yolu- Deniz Sahil yolunu birleştireceğiz. Bu çıkmaz sokağı bitireceğiz” şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.