TAHTAKÖPRÜ YILDIRIM MESİRE ALANINA VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 14:51

TAHTAKÖPRÜ YILDIRIM MESİRE ALANINA VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

reklam
TAHTAKÖPRÜ YILDIRIM MESİRE ALANINA VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ
Son Güncelleme :

08 Ağustos 2017 - 21:21

1.069 views

       TAHTAKÖPRÜ YILDIRIM MESİRE ALANINA VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Antakya Belediyesi tarafından yapılan ve halkın hizmetine sunulan Tahtaköprü Yıldırım Deresi Mevki Piknik ve Mesire alanına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.  Mesire alanına dönüştürülen Tahtaköprü Yıldırım mevkideki ormanlık alan, hafta içi – hafta sonu demeden günün her saatinde vatandaşlarla dolup taşıyor.  Aileleriyle mesire alanına gelenler şehrin gürültüsünden uzak, tertemiz orman havası teneffüs etmenin tadını çıkarıyor.

Antakya Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “Tahtaköprü Piknik ve Mesire Alanımız şehrimize kazandırmış olduğumuz en büyük ve en önemli sosyal alan konumunda. Ramazan Bayramı itibariyle mesire alanımızı halkımızın hizmetine sunmuş olmak bizler için gurur vesilesi.

120 bin metrekarelik doğal bitki örtüsünden oluşan mesire alanımız vatandaşlarımızın aileleri ile gelerek piknik yapabileceği masaları, mangalları, lavabo ve tuvaletleri, otoparkı, spor yapabilecekleri alanlar, rahat bir nefes alabilecekleri doğal bitki örtüsü, çocuklarımızın güven içerisinde koşup oynayabilecekleri oyun grupları ve tabiki yemyeşil doğasına kattığımız modern peyzaj dizaynı ile göz dolduruyor. Ağaçlarımızın doğal yapısı bozulmadan tek bir ağaç dahi kesilmeden yapımını gerçekleştirdiğimiz projemizde, otopark, piknik alanları, oyun grupları, lavabolar, bay-bayan tuvaletleri yer alıyor. Antakya’mızın en temel eksikliklerinden olan piknik ve mesire alanı ihtiyacını Antakya Belediyesi olarak karşılamak bizler için bir gurur vesilesi. Doğayla iç içe, mis gibi havası, pırıl pırıl ortamı ile halkımızın hizmetine sunduğumuz Tahtaköprü Yıldırım Mesire alanımıza Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızdan beklediğimiz onay sonrası 15 Temmuz şehidimiz Astsubay Ömer Halisdemir’in adını vereceğiz. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun.”

Yapılan açıklamanın devamında Antakya Belediyesi temizlik ekiplerinin hafta sonu boyunca mesire alanında vatandaşların tertemiz bir ortamda pikniklerini yapmalarını sağlamak amacıyla çalışma yürüttükleri ayrıca park bahçe ekiplerinin de periyodik süreçlerle sulama çalışması yaptığı bildirildi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.