Oral: Ayakkabı sektöründe bir marka haline geldik « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 17:09

Oral: Ayakkabı sektöründe bir marka haline geldik

reklam
Oral: Ayakkabı sektöründe bir marka haline geldik
Son Güncelleme :

09 Şubat 2022 - 14:54

307 views

Oral: Ayakkabı sektöründe bir marka haline geldik

Hatay ekonomisinin lokomotif sektörlerinin başında gelen Ayakkabıcılık sanatının ve mesleğinin hak ettiği değeri görmesi için çalışmalarına aralıksız devam eden Hatay Ayakkabıcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve GÖKBEY seyahatinde sahibi olan Gökhan Oral Hatay’lı ayakkabıcıların yıllardır beklediği, sektöre can suyu katacak olan, Antakya Günyazı bölgesinde yapımı devam eden Ayakkabıcılar Sanayi Sitesinin tamamlandığında Antakya ayakkabıcılığını üst seviyelere çıkararak, katma değerli ürünlerin üretimi konusunda katkı sunacak olan proje, kente özgü markaların yeni pazarlar bulmasına da vesile olacağına dikkat çekti.

ESNAFI YALNIZ BIRAKMADIK

Hatay Ayakkabıcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Gökhan Oral yaşadığı rahatsızlıklara rağmen esnafını yalnız bırakmayarak, hasta yatağından dahi esnafının sorunlarını, işlerini takip etti. Sağlığına kavuştuğunu müjdeleyen Başkan Oral, yaptığı açıklamada “Sevgili esnaf kardeşlerim, dostlarım, geçirmiş olduğum rahatsızlıktan dolayı uzun zamandır sizlerden ayrı kalmıştım. Rabbime çok şükür son yapılan tahlillerim hastalığımın iyileştiğini aranızda olmamın, sizlerle yürümenin önünde engel kalmadığını göstermektedir. 15 Mart’ta yapılacak olan odamızın genel kurulunda bilgimiz birikimimiz ve tecrübelerimizle yarım kalan işlerimizi tamamlamak üzere, yönetim kurulundaki arkadaşlarımla sizlere hizmet etmek için son bir dönem daha göreve talibiz, çıkmış olduğumuz bu yolda önce dualarınızı sonra da desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

AYAKKABICILAR SANAYİ SİTESİ 2022 YILI YATIRIM PLANINA ALINDI

Her ne şartta olursa olsun Ayakkabıcılar Sanayi Sitesinin bitirilmesi hususunda çalışacaklarını belirten Oral, “Hatay’daki ayakkabı üreticisinin yüzünü güldürecek, Hatay ayakkabısına marka değeri katacak, mesleğe adeta yeni bir vizyon getirecek olan Sanayi sitemizin proje denetimleri tamamlanmış ve hükümetimizce 2022 yılı yatırım planına alınmıştır.

reklam

Esnafımızı sanayi sitesine kavuşturacağız, mesleğin hak ettiği değeri ve markalaşmayı görmesi için canla başla çalışacağız” dedi.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.