NAZİK: TEK ÇARE, 21 GÜNLÜK TAM KAPANMA « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 00:23

NAZİK: TEK ÇARE, 21 GÜNLÜK TAM KAPANMA

NAZİK: TEK ÇARE, 21 GÜNLÜK TAM KAPANMA
Hatay Tabip Odası Başkanı Sadık Nazik, koronavirüsten kurtulmanın olunun il genelinde 21 günlük tam kapanma olduğunu belirtti ve yetkilileri uyardı.

reklam
NAZİK: TEK ÇARE, 21 GÜNLÜK TAM KAPANMA
Son Güncelleme :

07 Mart 2021 - 21:28

257 views

NAZİK: TEK ÇARE, 21 GÜNLÜK TAM KAPANMA

Hatay Tabip Odası Başkanı Sadık Nazik, koronavirüsten kurtulmanın olunun il genelinde 21 günlük tam kapanma olduğunu belirtti ve yetkilileri uyardı. Nazik, konuyla ilgili açıklamasında, “Her ne kadar kontrolsüz açılma, vaka artışına sebep olabilecekse de, bu bir günde kendini göstermez. Salgında vaka artışına sebep olan olay, bundan 10 gün önce yapılan kongrelerdir. İktidar kendi hatasını örtbas etmek için, kontrolsüz açılmaya izin verip, suçu vatandaşa atma niyetindedir. İnsanlar, artık bu aldatmacalara inanmıyor haberiniz olsun. 21 günlük tam kapanma uygulansaydı, şu anda okullar da açılırdı, işyerleri de. Vatandaşın kirası ve kapanmadan dolayı kaybı karşılanarak 21 günlük tam kapanma tek çaredir. Aşılama şu anda durmuş durumda. Öğretmenler de aşılanmadı, 65 yaş altı kronik hastalığı olanlar da. Şu anda, stokta mevcut aşıları yapılanların 2. doz aşıları var sadece. Yönetemiyorsunuz, bu çok net” ifadelerini kullandı.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.