MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN HATAY’DA « Hatay Yeni Haber Gazetesi

28 Nisan 2024 - 13:37

MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN HATAY’DA

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2023 – 2024 Eğitim Öğretim dönemi açılış programı için Hatay’a geldi.

reklam
MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN HATAY’DA
Son Güncelleme :

12 Eylül 2023 - 5:31

357 views

MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN HATAY’DA 2023 – 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ AÇILIŞINI YAPTI

 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2023 – 2024 Eğitim Öğretim dönemi açılış programı için Hatay’a geldi.

TOKİ Şehit Ömer Faruk Adaş İlkokulu’nda gerçekleştirilen programa Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, AK Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Kemal Karahan, Hüseyin Yayman, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk, Antakya Kaymakamı Abdullah Akdaş, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz, çok sayıda öğrenci, eğitimci ve veliler katıldı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin açılış programında yaptığı konuşmada; Afetin etkilerinin en çok görüldüğü Hatay’da eğitim öğretimin aksamaması için gereken tüm çalışmaların yapıldığını, afetzede öğrencilerin tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını, sürecin başarıyla yürütülmesi için tüm eğitimcilerin azimle gayret gösterdiklerini ifade etti. Bakan Tekin başarılarla dolu bir dönem olması temennisinde bulundu.

Açılış programı konuşmalarının ardından TOKİ Şehit Ömer Faruk Adaş İlkokulu’nda ilk ders zilini çalan Bakan Tekin, protokol üyeleri eşliğinde öğrencilerle ve velilerle vakit geçirdi.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’da öğrencilerle ve velilerle uzun süre sohbet ederek eğitim öğretim döneminde başarılar dileğinde bulundu. Başkan Yılmaz, Antakya Belediyesi olarak eğitime destek çalışmalarının devam edeceğini de belirtti.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.