MHP HATAY ÜYELERİ VE MV. M.NECMETTİN AHRAZOĞLU GAZİLERİ ZİYARET ETTİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 10:15

MHP HATAY ÜYELERİ VE MV. M.NECMETTİN AHRAZOĞLU GAZİLERİ ZİYARET ETTİ

reklam
MHP HATAY ÜYELERİ VE MV. M.NECMETTİN AHRAZOĞLU GAZİLERİ ZİYARET ETTİ
Son Güncelleme :

15 Ağustos 2017 - 6:41

238 views

  MHP HATAY ÜYELERİ VE MV. M.NECMETTİN AHRAZOĞLU GAZİLERİ ZİYARET ETTİ

MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, MHP Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı, MHP Antakya İlçe Başkanı Adnan Aktaş,  MHP Yayladağı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Şerifoğlu ve MHP Hatay Heyeti Üyelerinin katılım gösterdi.

Ziyarette, Gaziler sorunlarını, MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu ve MHP Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı ile paylaştı.
Gaziler adına konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şube Başkanı Mehmet Ramiz Bakır, gazilerimizin yaşadığı sorun ve sıkıntıları MHP Hatay heyeti ile paylaşırken, MHP heyeti, gazilere yardımcı olmak adına ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını ifade etti.
Gazilerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını sözlerine ekleyen MHP Hatay Heyeti, gündeme dair istişarelerin ardından gazilerimizle hatıra fotoğrafları çekilerek anlamlı ziyaret sonlandırıldı. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.