KEREMOĞLU: BİZİM DE GÜNÜMÜZ GELECEK …… « Hatay Yeni Haber Gazetesi

6 Mayıs 2024 - 02:33

KEREMOĞLU: BİZİM DE GÜNÜMÜZ GELECEK ……

Hataylı İş İnsanı, Oyuncu, Halkçı, Çevreci Nebih Keremoğlu, 1 Mayıs dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

reklam
KEREMOĞLU: BİZİM DE GÜNÜMÜZ GELECEK ……
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2022 - 16:03

352 views

KEREMOĞLU: BİZİM DE GÜNÜMÜZ GELECEK ……

Hataylı İş İnsanı, Oyuncu, Halkçı, Çevreci Nebih Keremoğlu, 1 Mayıs dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

Keremoğlu yayınladığı açıklamada; “1 Mayıs geçti. “Faşizme karşı omuz omuza” sloganı atan insanların faşizan tavırlarını gördük 1 mayıs alanında. Fikir ve düşünce özgürlüğünden bahsedip kendi gibi düşünmeyenleri alana almayan 1 Mayıs komitesinde bazı kurumların itirazlarına rağmen inat ederek kendi bildiğini yapan ama ellerinde ZULME KARŞI MÜCADELE edenleriz diye pankart açan ZALİMLER vardı. Kendisinden Devrimci ilerici aydınlıkçı diye bahsedenlerden. Ağalarına şirin gözükmek için Arap halkının yüzüne Arapça değilde başka dille devamlı slogan atmaktan zevk alan ama her fırsatta kendini Evrensel görüşlü olarak anlatan her ortamda da Halkların kardeşliğini savunuyor gibi gözüken ŞÖVENİST kafatasçılar vardı ellerinde mikrofon olan. Ayrı ayrıymış gibi gözüken rengarenk bayraklar ve flamalar altında alanı dolduran ama gerçekte aynı emir komuta zincirine bağlı tek bir merkezden yönetilen DİKTA yönetimler vardı.

Reklam

Yetmedi !!!!!
Alanda KAYYUMA hayır sloganları atan ama kendi yoldaşlarına iftiralar atarak Kayyum atayan mahkemece haksız bulunmalarını rağmen yaptığı açıklamalarında battıkça batan daha sonra “HİÇ bir şey olmamış bile olsada kesinlikle bir şey olmuştur” diyerek olayi kapatmak isteyen KUMPASÇILAR da cirit atıyordu. Ellerinde mikrofon ADAMCILIĞA, KAYIRMAYA, YANDAŞLIĞA Hayır sloganları atarak. Kendini bu bölgenin onlarca yıldır hakimi sanan, ben buranın horulozuyum diye her platformda diklenen her düğünde kamberlik yapan tatlı solu komünistleri bu devran böyle gelmiş olabilir ama bundan sonra böyle devam etmeyeceği kesin. GELECEK YIL SİZİ GÜZEL SÜRPRİZLER BEKLİYOR” ifadelerini kullandı.

Reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.