KEMER’DE TURİZM SEZONU ÖNCESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 05:18

KEMER’DE TURİZM SEZONU ÖNCESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

reklam
KEMER’DE TURİZM SEZONU ÖNCESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Son Güncelleme :

10 Nisan 2018 - 13:15

197 views

KEMER’DE TURİZM SEZONU ÖNCESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kemer Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB), Kemer İlçe Sağlık Müdürlüğü, Kemer İlçe Gıda ve Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Turizm Danışma Bürosu, ASAT ve Kemer Belediyesi işbirliğiyle turizm sezonu öncesi yaşanabilecek sorunların önüne geçilmesi amacıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Rixos Sungate Hotel’de gerçekleştirilen toplantıya, KETOB Başkanı Şener Gürler, İlçe Sağlık Müdürü Ceren Avanos İnce, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Zeytinciler, ASAT Müdürü Emre Aydın, Belediye sağlık müdürlüğü ekipleri ile turizmciler katıldı.

KETOB Başkanı Gürler, yaptığı açıklamada, sezonda misafir ağılayacak otellerdeki misafirlerin ve çevre sağlığını tehdit edici unsurların önüne geçmek için çalıştıklarını söyledi.

Kemer’e gelen misafirlerin ülkelerine mutlu bir şekilde geri dönmeleri için ellerinden gelen bütün çalışmaları yapmaya hazır olduklarını belirten Gürler, şöyle konuştu:  “Toplantıda, konaklama sektörüne hizmet veren turizm tesislerinde sezon içerisinde yaşanabilecek olumsuz durumların önüne geçilmesi ve gerekli tedbirlerin alınması amacıyla bilgi alışverişinde bulunuldu.

Sezon öncesi otellerin denetlemeleri, bu denetlemelerde karşılaşılacak sorunlar, otellerdeki sular, otellerin mutfakları, havuzlardaki hijyen durumu gibi konularda konuştuk. Toplantının turizm sektöründe çalışanlar için çok faydalı olduğunu düşünüyorum” dedi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.