Kaymakam Özyiğit Jandarma’nın 177’inci Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 12:24

Kaymakam Özyiğit Jandarma’nın 177’inci Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

reklam
Kaymakam Özyiğit Jandarma’nın 177’inci Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı
Son Güncelleme :

13 Haziran 2016 - 15:10

171 views

Hatay’ın İskenderun İlçe Kaymakamı Hasan Özyiğit, Jandarma Teşkilatı’nın 177’inci Kuruluş Yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
Özyiğit, mesajında, vatandaşların huzurunu, can ve mal güvenliğini zaman mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle yerine getiren Jandarma Teşkilatının 177’inci kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Jandarma Teşkilatı’nın kurulduğu günden bu yana köklü birikimi, tecrübesi ve fedakâr mensuplarıyla gece-gündüz demeden çalıştığını aktaran Özyiğit, mesajında şunları kaydetti:
“Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasında bu güne kadar hiçbir tehdide boyun eğmeden görevini yerine getiren kahraman Jandarmamız, bundan sonra da üstlendiği zorlu görevi başarıyla sürdüreceğine yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Jandarma Teşkilatımızın 177’inci kuruluş yıldönümünü içten dileklerimle kutluyor, bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet ve tazimle; kahraman gazi ve emeklilerimizi minnetle anıyor, halen görevi başında bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

 

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.