Kavaslı Alt Geçit Projesi Başkan SAVAŞ’ın Yakın Takibinde « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 08:39

Kavaslı Alt Geçit Projesi Başkan SAVAŞ’ın Yakın Takibinde

reklam
Kavaslı Alt Geçit Projesi Başkan SAVAŞ’ın Yakın Takibinde
Son Güncelleme :

03 Ağustos 2016 - 12:53

139 views

Hatay’ın ulaşım sorunlarına hızlı bir şekilde çözüm üreten ve hayata geçiren projelerle rahat bir nefes aldıran Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,“Birlikte Çalışıyor, Birlikte Üretiyoruz” sloganıyla özverili ve geleceğe dönük nitelikli hizmetlerle dev projelere imza atmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde, şehir merkezinin trafiğine nefes aldıracak ve kente yeni bir görünüm kazandıracak Kavaslı’daki alt geçidin temelini hemşehrileriyle bir arada atan Başkan Savaş, hızlı bir şekilde ilerleyen projenin belirlenen tarihten önce tamamlanması için çalışmaları yakından takip ediyor.

KAVASLI’DAKİ ALT GEÇİT ÇALIŞMALARI NEDENİYLE KAPATILAN YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGÂHLAR HAKKINDA AÇIKLAMA

Çalışmaların başlamasından itibaren trafik akışının sekteye uğramaması için önlemler alan HBB Ulaşım Daire Başkanlığı, çevre güzergâhlardaki yolların bir kısmını trafiğe kapatarak, trafik akışının sağlanacağı alternatif yolları vatandaşlarla paylaştı.

HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada 11.07.2016 da yapımına başlanan Antakya İlçesi Kavaslı mevki Alt Geçit Projesi kapsamında, II. Etap çalışmaları nedeniyle kavşak noktasında kesişen Türkmenbaşı Caddesi (119. caddeye kadar olan mesafe), Atatürk Caddesi ( 12. sokak ile 34.sokak arasında kalan bölüm) ile Asi Caddesi, 16. ve 18. sokakların bir kısmı daha araç trafiğine kapatıldığı belirtildi.

Bu kapsamda İskenderun istikametinden kent merkezine ulaşım sağlamak isteyen vatandaşlar, Honda Kavşağı ayrımından D817 karayolunu kullanarak kent merkezine ulaşım sağlayabilecek, (Honda kavşağından Antakya Otogarı istikameti ile Narlıca yol istikametine giden Reyhanlı yolu) ayrıca kent merkezinden İskenderun istikametine gitmek isteyen vatandaşlar da yine aynı yol güzergâhını kullanarak ulaşım sağlayabilecekleri kaydedildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.