İYİ PARTİ SAMANDAĞ’DA MUHTARLARLA BULUŞTU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 21:34

İYİ PARTİ SAMANDAĞ’DA MUHTARLARLA BULUŞTU

reklam
İYİ PARTİ SAMANDAĞ’DA MUHTARLARLA BULUŞTU
Son Güncelleme :

20 Mart 2019 - 15:25

412 views

İYİ PARTİ SAMANDAĞ’DA MUHTARLARLA BULUŞTU

 İYİ Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı Seyran Miçooğulları, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında muhtarlarla buluştu.

Ziyarete ,önceki dönem İYİ Parti Hatay Milletvekili adayı Mehmet Korman, İYİ Parti Samandağ İlçe Başkanı Mercan Aslan, ilçe yönetimi ve muhtarlar katıldı.

Miçooğulları yaptığı konuşmada, “İYİ bir gelecek için, İYİ bir Samandağ için yola çıktık. Samandağ bizim evimiz. Bugüne kadar hangi kanaat önderi, hangi muhtar emek harcamışsa Allah hepsinden razı olsun. Emin olun ki artık Samandağ’ın kaybedeceği 5 yılı daha yoktur. Samandağ’ı daha yaşanabilir bir ilçe yapmak için varız. Samandağ’da sektörlerin önünü açmalıyız ve öncelikle birlikteliği sağlamalıyız. Halkımız icra görevi verirse biz bu göreve talibiz. Halkımız muhalefet görevi verirse bu görevi de en iyi şekilde halkımız için yerine getireceğiz. Ben esnafım. Esnafın derdinden en iyi esnaf anlar. 42 mahalle temsilcileriyle, muhtarlarla biz Samandağ’ı yönetmeye talibim. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

KORMAN: BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİDER DEMEYECEĞİZ

Geçmiş dönem İYİ Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Korman, yaptığı konuşmada, “120 bin nüfuslu Samandağ’ın sorunlarını biliyoruz. Ekip arkadaşlarımızla ev ev, kapı kapı dolaşıyoruz. Muhtarlar da bizim en önemli yol arkadaşlarımızdır. İYİ belediyecilikte başkanımız her ay muhtarlarla buluşacak. Seyran Miçooğulları yapacağını vaad ettiği projeleri noterden tasdik edecekler. Seyran Miçooğulları bu yola çıkmadan önce Ovacık Belediye Başkanı Mehmet Maçoğlu’nu ve efsane başkan Mete Aslan’ı dinledi. Hem büyüklerini dinledi hem küçüklerini sevdi. Başkan adayımız gerçek projeler sunuyor. Biz halkın içinden geldik, halkın yanındayız. Böyle gelmiş böyle gider diyemeyiz. Bu cesur kardeşimi desteklemenizi rica ediyorum. Broşürde yazdığımız 20 projenin tamamını yapacağına inanıyorum. Samandağ’a bu projeler kalite getirecektir ” şeklinde konuştu.(Haber/Fotoğraf: Hatice Kübra İsmetoğlu- Leyla Karaman)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.