Hüseyin AKSOY: “ANTAKYA HALKINA GÜVENİYORUM” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 02:36

Hüseyin AKSOY: “ANTAKYA HALKINA GÜVENİYORUM”

Yarın yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde ziyaret programlarının sonuncusunu gerçekleştiren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Allah’ın izni, vatandaşlarımızın teveccühü ile inşallah Antakya Belediyesi’ni kazanıyoruz. İçlerinden ve kendilerinden biri olarak Antakya halkına yoğun ilgisi ve teveccühlerine sonsuz güveniyorum.” dedi.

reklam
Hüseyin AKSOY: “ANTAKYA HALKINA GÜVENİYORUM”
Son Güncelleme :

30 Mart 2024 - 2:10

118 views

Hüseyin AKSOY: “ANTAKYA HALKINA GÜVENİYORUM”
Yarın yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde ziyaret programlarının sonuncusunu gerçekleştiren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Allah’ın izni, vatandaşlarımızın teveccühü ile inşallah Antakya Belediyesi’ni kazanıyoruz. İçlerinden ve kendilerinden biri olarak Antakya halkına yoğun ilgisi ve teveccühlerine sonsuz güveniyorum.” dedi.

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, son gün ziyaret programları kapsamında Yayladağı İlçesi’ne bağlı Şenköy Mahallesi ve sonrasında Antakya İlçesi’ne bağlı Anayazı ve Tahtaköprü Mahallesi’nde gerçekleştirdiği toplantıların yanı sıra Türk-Kore Konteyner Kenti, Koç Konteyner Kenti, İSO, Emlak Konut ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Konteyner Kentlerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk ziyaretini ana kucağı olarak bilinen Yayladağı İlçesi’ne bağlı Şenköy Mahallesi’ne gerçekleştiren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Cuma namazını Şenköy Camii’nde kıldı. Namaz sonrasında Şeyh Ahmet Kuseyri türbesini ziyaret ederek dua eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, daha sonra Hatay’ın düşman işgalinde iken Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Adana ziyaretinde okuduğu şiir ile Hatay’ın kurtuluş müjdesini alarak tarihe adını altın harflerle yazdıran merhume Şenköylü Ayşe Fitnat Hanım’ın kabrini ziyaret ederek dua etti.

“BAŞKAN OLDUĞUMDA ŞENKÖYLÜ HEMŞERİLERİME DE SAHİP ÇIKACAĞIM”
Yapılan ziyaret sonrasında Şenköy Meydanı’nda Şenköy Mahalle Muhtarı Abdulla Burakçın tarafından karşılanan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Şenköylü hemşerilerini selamlayarak burada bir konuşma gerçekleştirdi. Gerçekleştirdiği konuşmada hayatının hiçbir anında nereden geldiklerini unutmadıklarını belirten CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Yapılacak olan yerel seçimler öncesinde son ziyaret programımı benim için önemli yere sahip olan Şenköy Mahallesi’ne yapmak istedim. Burada başta Şeyh Ahmet Kuseyri Türbesi’ni ziyaret etmek, ibadetimizi yerine getirmek ve sıcakkanlı Şenköylü hemşerilerim ile birlikte olmak bana büyük bir moral oldu. Siyaset konuşmak için değil, ana kucağı olarak bildiğimiz Şenköylü hemşerilerimden helallik almaya geldim. İnşallah yapılacak olan seçimde Antakya Belediyesi’ni kazanarak hem Antakya’mıza, hem de Şenköy’e elimizden geldiği kadar sahip çıkacağız. Çıkmış olduğum bu hizmet yolunda tüm Şenköylü hemşerilerimden haklarını helal etmesini istiyorum ve benden yana hakkım sizlere helal olsun. Göstermiş odluğunuz sıcak ilgi ve misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ediyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.” diye konuştu.

“ANTAKYA’MIZI SAHİPSİZ BIRAKMAYACAĞIM”
Şenköy Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle moral bulan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy ikinci ziyaretini Antakya İlçesi’ne bağlı Anayazı, Derince, Akhisar Mahallesi ve konteyner kentlerde yaşamını sürdüren depremzedelere gerçekleştirerek açık hava toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Antakya’yı sahipsiz bırakmayacaklarını ve yeniden ayağa kaldırmak için hayata geçireceği projeleri açıklayan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “6 Şubat depremi sonrasında evini, işini, yakınını kaybeden ihtiyaç sahibi ailelerimize Antakya’m Kart vereceğiz.

Bu kart ile vatandaşlarımız alkol ve içki hariç her türlü ihtiyaçlarını anlaşma yapacağımız esnaflardan alışverişini yapabilecekler. Bu proje sayesinde binlerce vatandaşımız faydalanacak, yüzlerce esnafımız kalkınacak. Böylelikle Antakya’yı hep birlikte yeniden ayağa kaldıracağız. İkinci projemiz ise Kiracı vatandaşlarımızı konut sahibi yapacağız. Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan projeye Antakya Belediyesi olarak biz de destek olacağız. Konut tasarımları hazır ve en kısa zamanda başlayacağız. Belediye bünyesinde kuracağımız Engelsiz Birim Ofisi’nde tüm engelli kardeşlerimizin ve büyüklerimizin her türlü ihtiyaçlarını belediyemiz tarafından ücretsiz bir şekilde karşılayacağız. Esnaf Destek Ofisi ile esnaflarımızın sorunlarını çözeceğiz ve taleplerini dinleyeceğiz. Esnafımızın sorunlarını çözmek ve taleplerini yerine getirerek tüm Antakyalı esnafımıza destek olacağız.

Projelerimizi saymakla ve anlatmakla bitiremeyiz. Gerçekleştirdiğimi sosyal ve ekonomik projelerle Antakya’mız yeniden küllerinden doğacak. Bu hizmetleri yapacak bilgi, birikim, donanım ve ekiplerimiz hazır. Bizler kendimize güveniyoruz. İnşallah Antakya Belediyesi’ni kazandığımız zaman 95 mahallemizin öncelikli sorunlarını bir planlama içerisinde bismillah diyerek çözeceğiz. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde tüm Antakyalı hemşerilerimin desteğini bekliyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.” diye konuştu.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.