Hocamoğlu ve Karaca’dan DEVA Hassa Teşkilatı’na ziyaret « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 07:07

Hocamoğlu ve Karaca’dan DEVA Hassa Teşkilatı’na ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Hatay İl Gençlik Kolları Murat Hocamoğlu, DEVA Hassa İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

reklam
Hocamoğlu ve Karaca’dan DEVA Hassa Teşkilatı’na ziyaret
Son Güncelleme :

04 Nisan 2021 - 0:19

624 views

Hocamoğlu ve Karaca’dan DEVA Hassa Teşkilatı’na ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Hatay İl Gençlik Kolları Murat Hocamoğlu, ve İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karaca DEVA Hassa İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

İl Gençlik Kolları Murat Hocamoğlu ve İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karaca ile beraber Av. Sümeyra Dönmez ve Emel Moda da Hassa teşkilatını ziyarette hazır bulundu. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği ziyarette DEVA Partisi’nin faaliyetleri ve hedefler konuşuldu. Karşılıklı istişarelerin gerçekleştirildiği ziyarette DEVA Partisi olarak durmadan çalışma ve her kapıyı çalıp, vatandaşın derdini sorma kararları alındı. Programın sonunda günün anısına fotoğraf çekildi.

DEVA HASSA: DAMLA DAMLA DEĞİL, AKIN AKIN GELİYORUZ
DEVA Partisi Hassa İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “DEVA HASSA İLÇE BAŞKANLIĞINDA Heyacan doruktaydı bir dizi temaslarda bulunmak için teşkilatımıza ziyarette bulunan Deva Hatay il gençlik kolları bşk Murat Hocamoğlu Deva Hatay il Kadın kolları Bşk Ayşe Karaca Avk Sümeyra Dönmez Emel Moda hanımefendiler ve beraberindeki heyetle birlikte partimize teşrif edip temaslarda bulundular.

reklam

Biz de Deva PARTİSİ İLÇE BAŞKANLIĞI olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz Damla damla demiyoruz oluk oluk akın akın geliyoruz Dün birdik bugün bin yarın hep birlikte beraber bu yolları yürümek dileğiyle” denildi.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.