HBB BEDENSEL ENGELLİLER BASKETBOL TAKIMI’NDAN BİR GALİBİYET DAHA « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 04:36

HBB BEDENSEL ENGELLİLER BASKETBOL TAKIMI’NDAN BİR GALİBİYET DAHA

reklam
HBB BEDENSEL ENGELLİLER BASKETBOL TAKIMI’NDAN BİR GALİBİYET DAHA
Son Güncelleme :

28 Şubat 2018 - 10:48

192 views

HBB BEDENSEL ENGELLİLER BASKETBOL TAKIMI’NDAN BİR GALİBİYET DAHA

Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel Ligi C Grubu’nda Hatay’ı başarıyla temsil eden HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı engelleri aşmaya devam ediyor.

HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 24 Ocak Cumartesi günü Antakya Kapalı Spor Salonu’nda Adana Martı Engelliler Basketbol Takımı’nı konuk etti.

2017-2018 yılı Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel C grubu 2. yarı ilk maçını oynayan HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Adana Martı Engelliler Basketbol Takımı maçında başından sonuna kadar ortaya koyduğu başarılı performansı ile mücadeleyi 63-41kazanmayı başardı.

İlk periyota 17-9 önde başlayan Hatay’lı sporcular, maçtaki üstünlüğünü diğer periyotlarda da korudu. Güçlü ve etkili bir oyun sergileyen HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ikinci periyotta da bulduğu 16 sayı ile ilk yarıyı 33-18 önde tamamladı.

İkinci yarıda da saha avantajını kullanan Hatay temsilcisi, bulduğu 15 sayıyı hanesine ekleyerek rakibini geride bıraktı. (48-28)

Son periyotta da üstünlüğünü koruyarak maçın galibiyet sevincini tadan HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 63-41 skor ile maçın galibi oldu.

Play-Off’lara kalma yolunda oynanan mücadelede Songül Çelik 18 sayı, Eser Gültekin 16 sayı ile maçın skorer isimleri oldu.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.