HAYIRSEVER KANAAT ÖNDERİ MEHMET GÜVEN’DEN TURFANDA’YA GIDA YARDIMI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 05:13

HAYIRSEVER KANAAT ÖNDERİ MEHMET GÜVEN’DEN TURFANDA’YA GIDA YARDIMI

HAYIRSEVER KANAAT ÖNDERİ MEHMET GÜVEN’DEN TURFANDA’YA GIDA YARDIMI
Son olarak bağışladığı 10 ton erzakla 1000 ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşan hayırsever Alevi kanaat önderi Mehmet Güven, daha önce de yaptığı önemli yardımlarla adından söz ettirmeyi başarmıştı.Güven, geçmişte okula yaptığı yardımların yanı sıra korona virüs sürecinde evlerinden çıkamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere Turfanda Mahallesine yolladığı yardımlarla da takdir topladı. Güven’e mahalle muhtarı Süleyman Yüce yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür etti.

reklam
HAYIRSEVER KANAAT ÖNDERİ MEHMET GÜVEN’DEN TURFANDA’YA GIDA YARDIMI
Son Güncelleme :

28 Nisan 2020 - 3:30

549 views

HAYIRSEVER KANAAT ÖNDERİ MEHMET GÜVEN’DEN TURFANDA’YA GIDA YARDIMI

Son olarak bağışladığı 10 ton erzakla 1000 ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşan hayırsever Alevi kanaat önderi Mehmet Güven, daha önce de yaptığı önemli yardımlarla adından söz ettirmeyi başarmıştı. Hatay’ın Yayladağı ilçesine bağlı Turfanda Mahallesi’nde bulunan okula Adana, Mersin ve Hatay’ın çeşitli okullarından gelen öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamıştı. Güven, geçmişte okula yaptığı yardımların yanı sıra korona virüs sürecinde evlerinden çıkamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere Turfanda Mahallesine yolladığı yardımlarla da takdir topladı. Güven’e mahalle muhtarı Süleyman Yüce yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür etti.

YÜCE: ALLAH KENDİSİNDEN RAZI OLSUN

Turfanda Mahallesi Muhtarı Süleyman Yüce, “Bu bağışı Mehmet Güven abimiz ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Turfanda Mahallemize yapmıştır. Hz. Muhammed, Hz. Ali ve ehlibeytin fazileti olarak yaptığı bu yardımlar için ben köy halkı adına kendisine ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah kesesine bereket versin” ifadelerini kullanarak teşekkür etti. Güven, rutin olarak her sene Turfanda Mahallesi’nde yardımlarını sürdürüyor.

GÜVEN:  YARDIMLAR EHLİBEYTİN FAZİLETLERİNDENDİR

Hayırsever Alevi kanaat önderi Mehmet Güven yaptığı yardımlarla ilgili yaptığı açıklamada, “Yardımlar için bizlere teşekkür etmeyin. Yardımlar Hz. Muhammed, Hz. Ali ve ehlibeytin faziletlerindendir. Yardımlar için onlara teşekkür ediniz” ifadelerini kullandı.

(Haber/Fotoğraf/Kamera: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.