Hataylıların uçak kabusu « Hatay Yeni Haber Gazetesi

17 Mayıs 2024 - 11:45

Hataylıların uçak kabusu

30 dakikalık uçuş, 12 saatte ve 919 TL den başlayıp 3047 TL kadar ulaşıyor.

reklam
Hataylıların uçak kabusu
Son Güncelleme :

06 Eylül 2021 - 23:23

143 views

Hataylıların uçak kabusu

30 dakikalık uçuş, 12 saatte ve 919 TL den başlayıp 3047 TL kadar ulaşıyor.

Okurlarımız tarafından gazetemize iletilen KKTC ile Hatay arasındaki uçak seferlerindeki hem 30 dakikalık süresinin 12 saate çıkması hem de fiyatların fahiş seviyelere ulaşması ile ilgili yoğun şikayetler üzerine araştırma yapan ekibimiz vatandaşların sitemlerinin haklı olduğunu ve bu şekilde mağdur olduklarını belirledi. Ekibimiz Hatay Havalimanı’ndan yurtiçi ve yurtdışı uçuşlardaki sınırlama getirildiğini, Hatay yolcularını hem mağdur edildiğini, hem de zor durumda bırakıldıklarını, vatandaşların da yetkililerden bu konuya el atmaları gerektiğini belirtiler.

TÜM UÇUŞLAR AKTARMALI

Hatay’da bulunan öğrenciler ve KKTC’de çalışan ve onların ziyaretine giden ailelerin bu çilesi hem fiyatları hem zamanı boşa harcamak Bu yurtiçi merkezli sıkıntılara, Hatay’ın 20 dakika uçuş uzaklığındaki KKTC de eklendi. Hatay-KKTC-Lefkoşa uçuşları direk yapılmıyor. Aktarmalı uçuşta, 20 dakikalık havada uçuş süresi, Hataylı yolculara 12 saate kadar çıkabiliyor. Uçuş eziyetine, astronomik ücret ödemesi de ekleniyor! Zira Hatay’dan Lefkoşa’ya direk uçuş yok, tüm uçuşlar aktarmalı. Yolcular, sorunlarına çözüm için yetkilileri göreve davet etti.

Haber: Levent AŞKAR

REKLAM

GİZLİLİK İLKELERİ
www.hatayyenihaber.com’un tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.hatayyenihaber.com’a aittir. www.hatayyenihaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.hatayyenihaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.
www.hatayyenihaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. www.hatayyenihaber.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir
PRİVACY POLİCY
We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the www.hatayyenihaber.com. However, sometimes the www.hatayyenihaber.com uses third parties to process your information. www.hatayyenihaber. comrequires these third parties to comply strictly with its instructions and the www.hatayyenihaber.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the www.hatayyenihaber.comwe sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the www.hatayyenihaber.com and its services. When you use www.hatayyenihaber.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the www.hatayyenihaber.com cookies section of our full Privacy Policy.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.