HATAY SINAV KOLEJİ KAN BAĞIŞI İLE GÜNDEM YARATTI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 13:52

HATAY SINAV KOLEJİ KAN BAĞIŞI İLE GÜNDEM YARATTI

reklam
HATAY SINAV KOLEJİ KAN BAĞIŞI İLE GÜNDEM YARATTI
Son Güncelleme :

20 Aralık 2018 - 14:57

266 views

HATAY SINAV KOLEJİ KAN BAĞIŞI İLE GÜNDEM YARATTI

Geçtiğimiz günlerde yaptığı etkinlikler ile gündem yaratan, Hatay Sınav Koleji yaptığı kan bağışı kampanyası ile yine gündeme oturdu.  “KARTALLAR CANLARA UMUT OLMAK İÇİN YÜKSELİYOR” sloganı ile sürdürülen bağış kampanyasına ilgi yoğundu.

Kızılay’ın öncülüğünde, Sınav Koleji Aziz Sancar Konferans salonu önünde gerçekleşen kan bağışı kampanyasına, okul yönetim kurulu üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler kurum çalışanları ve birçok veli kan bağışında bulundular.

Kan veren veliler, kan bağışlarına vatandaşların daha fazla destek olmasını istediler.

Kan bağışı kampanyasında kısa bir konuşma yapan Sınav Koleji Kurucu Müdür Zeynel PAŞA:’’ Burada kan bağışı yapmak üzere toplandık. Bizimle birlikte olan ve bu kan bağışı kampanyasının öncülüğünü yapan Başta Okul Aile Birliği Yönetimine, Okul müdürlerimize, değerli öğretmenlerimize ve duyarlı velilerimize vermiş olduğu destekten dolayı da çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Sınav Koleji İlköğretim okul Müdürü Uğur Kanmaz ise konuşması sırasında, İnsan hayatında her zaman lazım olan kana devamlı ihtiyaç vardır. “Her insan hiç beklemediği anda yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle kana ihtiyaç duyabiliyor. Ancak insanlar kan bağışı konusunda gerekli ilgi ve duyarlılığı göstermiyor. Kan bağışı yaparak zor durumda olan insanlara umut olabilir, belki de hayatlarını kurtarabiliriz. Tüm vatandaşlarımızı kan bağışı yapmaya, umut olmaya davet ediyorum. Kan bağışı konusunda örnek çalışma yürüten Kızılay çalışanlarına ve kan bağışına destek olan herkese teşekkür ederken, “Burada hep beraber kan vereceğiz. Bir ünite kan 3 yaşam sloganıyla başlayan bu kampanyamızı devam ettireceğiz.” dedi. (Haber/Fotoğraf: Leyla KARAMAN-Hatice Kübra İSMETOĞLU)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.