HATAY BİRLİK VAKFI YÖNETİMİNDEN EROL BİLECİK’E ZİYARET « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 05:17

HATAY BİRLİK VAKFI YÖNETİMİNDEN EROL BİLECİK’E ZİYARET

reklam
HATAY BİRLİK VAKFI YÖNETİMİNDEN EROL BİLECİK’E ZİYARET
Son Güncelleme :

23 Ocak 2018 - 22:55

183 views

HATAY BİRLİK VAKFI YÖNETİMİNDEN EROL BİLECİK’E ZİYARET

Hatay Birlik Vakfı onur kurulu üyeleri, Kültür Bakan yardımcısı Hüseyin Yayman, Danıştay Başsavcısı Halil Yılmaz, Danıştay üyesi Emin Sınmaz, Vali Lütfullah Bilgin, Hatay Birlik Vakfı genel başkanı İhsan Aydeğer, yönetim kurulu üyeleri Reşit Uzel, Tevfik Fazlı Doğan ve Yakup Bozatlı heyet halinde ,Tüsiad başkanı Erol Bilecik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaretin ana konusu Afrin operasyonu ve ekonomi oldu.

Hataylı hemşerimizin Tüsiad gibi önemli bir kurumun başında olmasından gurur duyduklarını belirten Vakıf başkanı Aydeğer, Hatay’lı hemşerilerimizin önemli yerlerde görev almasından gurur duyuyoruz, Erol bey de çok önemli bir kurumun başında görev yapmaktadır kendisini tebrik ediyor hayırlı olsun diyoruz dedi.

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik te, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hatay’lı hemşerilerimiz her biri çok güzel görevlerde bulunmaktadır, el birliğiyle ilimize ne katkıda bulunabiliriz bunun çalışmalarını hep beraber yaparak ilimize katkı sağlamak en önemli görevlerimizden biridir, bu anlamda bu ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum dedi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.