“HALKIMIZIN GÖNLÜNE UMUT TOHUMLARI EKMEYE DEVAM EDECEĞİZ” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 21:19

“HALKIMIZIN GÖNLÜNE UMUT TOHUMLARI EKMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, partililerle birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

reklam
“HALKIMIZIN GÖNLÜNE UMUT TOHUMLARI EKMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Son Güncelleme :

10 Haziran 2021 - 12:47

134 views

“HALKIMIZIN GÖNLÜNE UMUT TOHUMLARI EKMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, partililerle birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Yoğun gündemle birlikte ziyaretlerini sürdüren Başkan Kutlu, Derince, Kuruyer ve Cumhuriyet mahallelerini ziyaret ederek mahalle muhtarları ile halkla bir araya geldi.

reklam

“ANTAKYA’MIZI KARIŞ KARIŞ GEZECEĞİZ”

Ziyaretleriyle ilgili bilgiler veren Başkan Kutlu, “CHP Antakya İlçe örgütü olarak geçen hafta gerçekleşen seçimde Cumhuriyet mahallesi muhtarlığına seçilen Bekir Kutlu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.” İfadelerine yer verdi.

Ardından Kuruyer mahalle muhtarı ile Derince mahalle muhtarını ziyaret eden CHP Antakya İlçe örgütü, Mahalle sorunlarını ve çözümlerini konuştu. Ziyaret sonunda Başkan Kutlu; “Yaşanılan zorlu süreçten sonra normalleşme sürecine girdiğimiz bu günlerde Antakya’mızı karış karış gezmeye yüreğinde umudu tükenen halkımızın gönlüne umut tohumları ekmeye devam edeceğiz.” dedi.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.