GÖNÜLLÜLERDEN KIZ ÇOCUKLARINA KIYAFET YARDIMI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 02:07

GÖNÜLLÜLERDEN KIZ ÇOCUKLARINA KIYAFET YARDIMI

reklam
GÖNÜLLÜLERDEN KIZ ÇOCUKLARINA KIYAFET YARDIMI
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2019 - 17:39

540 views

GÖNÜLLÜLERDEN KIZ ÇOCUKLARINA KIYAFET YARDIMI

Hatay Asıl Gönüllüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Meryem Üs ve yönetim kurulu üyeleri Fatoş Sahilli Meral Akınalp yaklaşan ramazan bayramı nedeniyle öksüz ve yetim kız çocuklarına bayram kıyafetlerini Korunmaya muhtaç çocukları koruma derneğine ve Türk kadınını tanıtma ve güçlendirme vakfına bağışta bulundular.

ÜS: ACIYI HİSSEDENLER PAYLAŞIRLAR
Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Yurdagül Ergüner, Sabahat Ülkümen, Necla Daloğlu, Canan Niziplioğlu’nun da hazır bulunduğu programda konuşan Üs, “Ne mutlu ki böyle güzel koşuşturmaların olduğu bir kurum içindeyiz. Yaklaşan ramazan bayramı ve okulların kapanmasından dolayı ihtiyaç sahibi genç kızlarımızın okul müsamerelerinde giyebileceği elbiseleri derneğimize teslim ettik. Emeği geçen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Acıyı paylaşamazsak hiçbir şeyi paylaşamayız. Acıyı da ancak hisseden insanlar paylaşırlar. Bizi ağırladığınız için teşekkür ediyor, yaklaşan Ramazan Bayramınızı kutluyorum” şeklinde konuştu.

ERGÜNER: YARDIMLAR İHTİYAÇ SAHİBİ KIZLARIMIZA ULAŞACAK
Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Yurdagül Ergüner de yaptığı teşekkür konuşmasında, “Sizlerin sayesinde genç kızlarımızı sevindireceğiz. Bize teslim ettiğiniz elbiseleri ütüleyip askıya koyarak ihtiyaç sahiplerine teslim edeceğiz. Tüm elbiseler yeni ve etiketli. Bu sayede pek çok genç kızımıza yardımları ulaştıracağız. Biz de sizlerin Ramazan bayramınızı kutluyoruz. Emeği geçen tüm dernek üyelerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından projelerde birlikte hareket edilerek daha çok ihtiyaç sahibine ulaşılmasının hedeflendiği belirtildi. Program günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. (Haber /Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.