ESNAF VE VATANDAŞLAR BAŞKAN ADAYI DR. AKSOY’A GÜVENİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 17:51

ESNAF VE VATANDAŞLAR BAŞKAN ADAYI DR. AKSOY’A GÜVENİYOR

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını beraberinde bulunan belediye meclis üyesi adayları ile sürdürmeye devam ediyor.

reklam
ESNAF VE VATANDAŞLAR BAŞKAN ADAYI DR. AKSOY’A GÜVENİYOR
Son Güncelleme :

05 Mart 2024 - 14:02

82 views

ESNAF VE VATANDAŞLAR BAŞKAN ADAYI DR. AKSOY’A GÜVENİYOR

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını beraberinde bulunan belediye meclis üyesi adayları ile sürdürmeye devam ediyor.

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, işyeri ziyaretleriyle yoğunlaştırdığı seçim çalışmalarını sırasıyla Atatürk Alışveriş Merkezi Prefabrik Çarşı’da bulunan esnafları, Melekli Mahalle Muhtarlığı, Demirköprü Mahallesi Esnafları, Apaydın Mahalle Muhtarlığı, Tanışma Mahalle Muhtarlığı, Esenlik Mahallesi Açık Hava Toplantısı, Alaattin ve Büyükdalyan Mahallesi’nde bulunan vatandaşları ziyaret etti.

YEREL BASININ YANINDA OLACAĞIZ

İlk ziyaretini Hatay Basın Cemiyeti Başkanı Hikmet Otuzbir’e gerçekleştiren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Yerel basın bir toplumun sorunlarının bir araya gelmesi ve o sorunların gerekirse ulusal düzeye çıkarmak için en önemli görevi yapan kurumlardır. Yerel basın çalışanları gazetecilik mesleğini cansiperane bir şekilde yapıyorlar. İnşallah Antakya’yı ayağa kaldırma noktasında bekleyen sorunları yerel basının katkılarıyla da hep beraber imar ve inşa edeceğiz. Yerel basının bizlere sorunların çözülmesi noktasında her zaman yanında olacağız. Göstermiş olduğunuz misafirperverlikten dolayı teşekkür eder, tüm basın emekçilerine görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

AYAKTA KALMAYA ÇALIŞAN ESNAFIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Atatürk Alışveriş Merkezi Prefabrik Çarşı’da bulunan esnafları da ziyaret etmeyi ihmal etmeyen CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Atatürk Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan prefabrik çarşıda Antakya’mızın ruhunu her türlü zorluğa rağmen yaşatmaya, emeğiyle ayakta kalmaya çalışan tüm esnafımıza hayırlı işler bol kazançlar diliyorum. Esnafımız asla yalnız değildir. Ekonominin can damarlarından biri olan ve alınteri ile ekmeğini zor şartlar altında kazanmaya çalışan esnafımızın her zaman yanınızda olacağız.” dedi.

ESKİSİNDEN DAHA İYİ BİR ANTAKYA’YI HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

Esnaf ziyaretlerinin ardından Antakya İlçesi’ne bağlı Esenlik Mahallesi, Melekli, Apaydın, Tanışma Mahalle Muhtarlığı ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya katılım gösteren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Belediye başkanlığına aday olmanın ötesinde, bu ziyaretlerin temel amacı sizleri dinlemek, ihtiyaçlarınızı anlamak ve birlikte daha güçlü bir gelecek inşa etmek. Başta okuyan öğrencilerimiz olmak üzere gençlerimizle birlikte kadınlarımıza yönelik çok ciddi projelerimiz var. 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen büyük depremden bu yana Antakya’nın durumu ortada. İnşallah önce Allah’ın yardımı, sonra da halkımızın destekleri ile bu görevi aldığımızda eskisinden daha iyi bir Antakya’yı sizlerle beraber hep birlikte yeniden inşa edeceğiz. Bizlere kapılarınızı açarak göstermiş olduğunuz misafirperverlik için teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.