DEVA Samandağ’da Başkan Faruk Kala « Hatay Yeni Haber Gazetesi

30 Nisan 2024 - 15:32

DEVA Samandağ’da Başkan Faruk Kala

Demokrasi ve Atılım Partisi Samandağ İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresi’nde başkanlığa Av. Faruk Kala seçildi.  

reklam
DEVA Samandağ’da Başkan Faruk Kala
Son Güncelleme :

10 Eylül 2021 - 23:17

298 views

DEVA Samandağ’da Başkan Faruk Kala

Demokrasi ve Atılım Partisi Samandağ İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresi’nde başkanlığa Av. Faruk Kala seçildi.   

Samandağ konferans Salonu’nda gerçekleşen kongreye DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin, DEVA İl Başkanı Sabit coşkun, İlçe başkanları ve partililer katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 

ERGİN: DEVA SİYASETE YENİ BİR ÜSLUP GETİRECEK

Kongrede ilk konuşmayı DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin yaptı. Ergin, “Hepiniz kongremize hoşgeldiniz. 100’ün üzerinde siyasi parti var. Ali Babacan ve arkadaşları bu partiler dururken neden yeni bir siyasi parti kurdu diye düşünülebilir. Siyaset bu ülkeye hizmet etmek için bir araçtır. Siyaset bir yarıştır, ama bu yarış insanları birbirine kırdırmamalıdır. Bu yüzden DEVA siyasette yeni bir üslup getireceğini ifade etti. Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemi ile ülkemizin büyüme hızı %3’e düştü. 2018’e kadar bu hız %6 idi. Bugün Türkiye’nin ihtiyacı özgürlükçü, katılımcı bir yönetim anlayışıdır. İnsanları ötekileştirmeden bu ülkede yönetim mümkündür. Bu iklimi inşa etmek için yola çıktık. DEVA iktidarında her ilçeye hizmetin gitmesi için gayret göstereceğiz. Bu vesileyle kongremizin ilçemize, ilimize, partimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

COŞKUN: DEVA PARTİSİ CESURLAR HAREKETİDİR

DEVA Partisi Hatay İl Başkanı Sabit Coşkun konuşmasında, “Bugün sizlerle Samandağ’da bir arada olmaktan dolayı mutluyum. 9 Mart 2020’de Ali Babacan’ın ülkemizin haysiyetli insanlarıyla yola çıktığı bir siyasi partinin neferi olmaktan dolayı gururluyum. Adaletin sağlanması, işsizliğin azaltılması ve ekonominin düzelmesi için DEVA Partisi’ndeyiz. Ali Babacan cesurlar hareketini kurdu. Bu sorumlulukla yükümüzün ağır olduğunun farkındayız. Siyaset bir hizmet yarışıdır. Tüm siyasi partili kardeşlerimi de selamlıyorum. Siyasetin bugüne kadar yaşanan kavgacı üsluptan kurtularak başka bir siyaset üslubunun da olduğunu göstereceğiz. Samandağ’da bir uluslararası liman ve bu limanın demiryolu ile iç illere bağlanması projemiz DEVA Partisi iktidarında gerçek olacak. Kongremizin hayırlı olmasını diliyor, hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

KALA: EŞİT VE ONURLU BİR PAYLAŞIM İÇİN DEVA PARTİSİ

DEVA Samandağ İlçe Başkanı Av. Faruk Kala, konuşmasında, “Bugün sizi farklı dinlerin, dillerin, mezheplerin bir arada yaşadığı Samandağ’da ağırlamaktan gurur duyuyorum. Biz bu memlekette kardeşçe yaşıyoruz. Ben kongreye AK Parti’nin, MHP’nin, CHP’nin, İYİ Parti’nin ilçe başkanlarını da davet ettim.

Çünkü biz burada Samandağ için yarışıyoruz. Biz zulmün, talanın olmadığı bir dünyada yaşamak için, çiftçiler için, üretim için DEVA Partisi diyoruz. İnsan hakları ve adalet için DEVA Partisi. Eşit ve onurlu bir paylaşım için DEVA Partisi. Bizim siyaset yapmamızın amacı geleceğe olan borcumuzdur. Torunlarımıza güzel bir gelecek bırakmak hepimizin borcudur. Ortak aklı yeniden tesis edeceğiz ve ülkemizin ekonomisini, siyasetini, sanatını üst düzeye çıkaracağız. Bu vesileyle kongremize hepiniz hoşgeldiniz diyor, kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kongrede oy kullanımına geçildi. Kullanılan oyların neticesinde seçime tek aday olarak giren Faruk Kala resmen DEVA Partisi İlçe Başkanı seçildi. Başkan Kala, kongrenin ardından tebrikleri kabul etti. DEVA heyeti, kongrenin ardından Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz’ı da ziyaret etti.

Haber/Fotoğraf/Video: Levent AŞKAR

Reklam

reklam

GİZLİLİK İLKELERİ
www.hatayyenihaber.com’un tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.hatayyenihaber.com’a aittir. www.hatayyenihaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.hatayyenihaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.
www.hatayyenihaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. www.hatayyenihaber.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir
PRİVACY POLİCY
We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the www.hatayyenihaber.com. However, sometimes the www.hatayyenihaber.com uses third parties to process your information. www.hatayyenihaber. comrequires these third parties to comply strictly with its instructions and the www.hatayyenihaber.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the www.hatayyenihaber.comwe sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the www.hatayyenihaber.com and its services. When you use www.hatayyenihaber.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the www.hatayyenihaber.com cookies section of our full Privacy Policy.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.