Defneli pazar esnafından açık çağrı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 09:58

Defneli pazar esnafından açık çağrı

Hatay’ın Defne ilçesinde pazarcılık yapan esnaf pandemi nedeniyle kapatılan Salı Pazarı’nın açılmasını istedi.

reklam
Defneli pazar esnafından açık çağrı
Son Güncelleme :

12 Nisan 2022 - 22:53

389 views

Defneli pazar esnafından açık çağrı

Hatay’ın Defne ilçesinde pazarcılık yapan esnaflardan Süleyman Bilgin pandemi nedeniyle kapatılan Salı Pazarı’nın açılmasını istedi.


Pandemi ve ekonomik kriz nedeniyle işleri iyice azalan ve bitme noktasına gelen Bilgin, Salı Pazarı’nın açılması için Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’e ve Defne Belediye meclis üyelerine çağrıda bulundu.


SESİMİZİ DUYMAYANLARIN KARŞISINDA OLACAĞIZ
Bilgin yaptığı çağrıda; “Defne belediyesi yetkililerine ve meclis üyelerine açık bir çağrıda bulunuyoruz. Biz pazarcı esnafının yanında ne zaman durmayı düşünüyorsunuz? Pandemi döneminde bahanelerle kapatılan SALI PAZARI’ni neden açmiyorsunuz. Cuma günü Turunçlu mahalleside açtığımız pazarı türlü türlü bahanelerle ara sokaklara çekip biz esnafları mağdur ettiniz ve bunu hiç kimse göremiyor. Ya benim anlamadığım Turunçlu mahallesiden meclis üyesi var en son ne zaman pazara inip pazarcı esnafının sorunlarını dinledi veya Sümerler’den seçilen meclis üyeleri geldilerde biz mi göremedik.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

Gittiğimiz her yerde herkes topu başkasına attı. Bizi dinleyen sesimize kulak veren MİLLETVEKİLİMİZ … MEHMET GUZELMANSUR Defne ilçe başkanı Akın Parlakyıldız ve ekibine teşekkür ediyoruz. ÇABALADİLAR.yine değişen bir şey olmadı. Seçim yaklaşıyor elbette kavuşacağız geleceksiniz bu pazarlara. Defne belediyesine kayıtlı 330 esnaf var bunların yanında ailelerini hesaba katarak bizim sesimizi duymayanlar yanımızda durmayanların hep karşısında olacağız” ifadelerini kullandı.

 

Reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.