Defne’de feci kaza: 4 ölü, 4 yaralı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 05:07

Defne’de feci kaza: 4 ölü, 4 yaralı

Hatay’ın Defne ilçesine bağlı Harbiye Mahallesi’nde Nehir Düğün Salonu yakınlarında akşam saatlerinde feci bir trafik kazası meydana geldi.

reklam
Defne’de feci kaza: 4 ölü, 4 yaralı
Son Güncelleme :

24 Nisan 2021 - 20:21

624 views

Defne’de feci kaza: 4 ölü, 4 yaralı

 

Hatay’ın Defne ilçesine bağlı Harbiye Mahallesi’nde Nehir Düğün Salonu yakınlarında akşam saatlerinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Mehmet Sultanoğlu adlı şoförün kullandığı Antakya istikametine doğru ilerleyen, elektrik şirketine ait kablo yüklü bir vincin freni patladı.

Bir süre korna çalarak ilerleyen vinç, Esenbulak Mahallesi’nde virajı alamayarak karşı şeride geçti. Araç, önünde bulunan araçları ve yolda yürüyen vatandaşları biçti. Vinç, karşı şeritte ilerleyen ve park halindeki araçlara çarptı ve devrildi. Kazaya çok sayıda araç karıştı.

İlk belirlemelere göre kazada kamyon şoförü Mehmet Sultanoğlu, Eda Demirel, Zülfükar Göçmen ve Özcan İnal olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 4 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri gelerek yaralıları hastanelere kaldırdı.


GÜZELMANSUR’DAN VATANDAŞLARA SÜKUNET TAVSİYESİ
Kaza mahalline CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur gelerek çalışmaları yerinde inceledi. Vekil Güzelmansur, gazetemize yaptığı açıklamada, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi. Tüm vatandaşları sükunete davet eden Güzelmansur, yanlış açıklama ve paylaşımlardan uzak durulmasını istedi. Güzelmansur açıklamasında, “2018 yılında alınan UKOME kararıyla bu yola ağır tonajlı araçların girmesi yasaklanmıştı. Ancak bu kaza yaşandı. Biz konunun takipçisi olacağız. Gereken neyse yapılacak. Tüm vatandaşları sükunete davet ediyorum. Şu anda ekiplerimiz yaralıları kurtarmaya çalışıyor. Yaralılarımızı kurtaralım, gereken neyse yapacağız” dedi.

Demircanlar firmasına ait kamyonun karıştığı kazada aracı kullanan şoför ile birlikte kazaya karışan takside bulunan bir kişi hayatını kaybetti.

Haber: Levent AŞKAR

REKLAM

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.