Defne Spor Kulübü Kadınlar Süper Ligi’nde « Hatay Yeni Haber Gazetesi

15 Mayıs 2024 - 01:38

Defne Spor Kulübü Kadınlar Süper Ligi’nde

Bilfen Koleji sponsorluğunda Kadınlar 2. liginde play-off birincisi olarak Kadınlar futbolunda 1. lige yükselen Bilfen Koleji Hatay Defne Spor Kulübü, başarısını kamuoyuyla paylaştı.

reklam
Defne Spor Kulübü Kadınlar Süper Ligi’nde
Son Güncelleme :

02 Haziran 2022 - 23:29

844 views

Defne Spor Kulübü Kadınlar Süper Ligi’nde

Bilfen Koleji sponsorluğunda Kadınlar 2. liginde play-off birincisi olarak Kadınlar futbolunda 1. lige yükselen Bilfen Koleji Hatay Defne Spor Kulübü, başarısını kamuoyuyla paylaştı.


Şampiyonluğun kazanılmasının ardından Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu toplantı salonunda gerçekleştirilen basın toplantısına Bilfen Koleji kurucusu Aziz Kocaoğlu, Bilfen Koleji kurucusu Oktay Aslan, kadın futbol şubesi sorumlusu Bilfen Koleji Hatay Defne Spor Kulübü teknik sorumlusu ve Başkan Yardımcısı Mehmet Turunç, kulüp saymanı Ali Kemal Turunç ve antrenör Ali İhsan Kılıç katıldı.


TURUNÇ: BAŞARIDA EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM
Bilfen Koleji Hatay Defne Spor Kulübü teknik sorumlusu ve Başkan Yardımcısı Mehmet Turunç yaptığı açıklamada; “Bugün burada toplanmamızın sebebi, ligimizde şampiyon olan takımımız 2. ligden 1. lige yükselmiştir. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Futbolcularıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.


KOCAOĞLU: OLMAYAN BİR PROJEYİ HATAY’DA BAŞLATTIK
Bilfen Koleji kurucusu Aziz Kocaoğlu konuşmasında; “Biz 3 yıl önce bir proje başlattık. Bursluluk sınavı düzenleyerek öğrencileri okullara alıyorlar ama sportif olarak bir projenin olmadığını gördük. Bununla ilgili spor camiası ile fikir alışverişi yaparak proje başlattık. Okul takımlarını kurup yetenekli çocuklarımızı destekledik. Kulübün başarısı için her türlü desteği verdik. Kulüpte oynayan oyuncularımızın 6-7’si bizim okulumuzun öğrencisidir.

Bir yandan kulüp oyuncularına burs verirken, bir yandan da kulübün bir üst lige çıkması için her türlü fedakalığı yaptık. Çok sıkıntı yaşadık. İdeal 11’imizle bir türlü çıkamadık. Normal sezonu 2. bitirdik, play-off’ta şampiyon olduk. Ancak aksilikler olmasa direk üst lige çıkabilirdik. Başarıda pay sahibi olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


ÖZTÜRK: KULÜBE BAŞARILAR DİLİYORUM
Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Öztürk de kulübe başarılar diledi. Öztürk açıklamasında; “Sizlerle gurur duydum. Maçlarınızı takip ediyordum. En son şampiyon olduğunuzu bölge müdürü bildirdi. Sizleri yürekten kutluyorum. Bu başarı tesadüf değildir. Kenetlenirseniz başarı peşi sıra gelir” dedi.


Konuşmaların ardından Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Öztürk, başarılı olan kulübe plaket takdim etti. Program, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.


Haber-Fotoğraf: Levent AŞKAR

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

Reklam

Reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.