DEFNE OKULLARINDA 12 VE 18 MART RESEPSİYONU DÜZENLENDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 10:04

DEFNE OKULLARINDA 12 VE 18 MART RESEPSİYONU DÜZENLENDİ

reklam
DEFNE OKULLARINDA 12 VE 18 MART RESEPSİYONU DÜZENLENDİ
Son Güncelleme :

22 Mart 2018 - 11:58

160 views

DEFNE OKULLARINDA 12 VE 18 MART RESEPSİYONU DÜZENLENDİ

Özel Hatay Defne Okulları geleneği bozmayarak yine büyük bir resepsiyona ev sahipliği yaptı.

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulünün 97.yıldönümü ve Mehmet Akif’i Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yılı ve Çanakkale Şehitleri’ni Anma Günü ile ilgili resepsiyon düzenlendi.  Düzenlenen resepsiyonda duygusal anlar yaşandı.

 

18 Mart Çanakkale şehitlerini anmak için çorba dağıtımıyla başlayan gece, resim sergisi ile devam etti. Sergiden sonra kokteyl ile devam eden gece öğrenci ve öğretmenlerin hazırlandığı tiyatro ve oratoryo gösterilerinin izlenmesinin ardından sona erdi.

Velilerin yoğun ilgi gösterdiği gecenin kapanış konuşmasını yapan Okul Müdürü Serdal KESKİN; geceyi hazırlayan öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederken, böyle günlerin milli birlik ve beraberliğimizi korumak açısından önemli olduğunu vurgulayıp, Defne Okullarında böyle etkinliklerin artarak devam edeceğini belirtti.

(Haber/Fotoğraf/Kamera: Levent AŞKAR)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.