DEFNE KOLEJİ AİLESİ KAHVALTIDA BULUŞTU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:38

reklam

DEFNE KOLEJİ AİLESİ KAHVALTIDA BULUŞTU

DEFNE KOLEJİ AİLESİ KAHVALTIDA BULUŞTU
Son Güncelleme :

20 Şubat 2018 - 19:28

342 views

DEFNE KOLEJİ AİLESİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Hatay’ın önde gelen kolejlerinden DEFNE KOLEJİ yönetimi, öğretmenleri, velileri ve minikleri Pazar kahvaltısında bir araya geldi.

Defne Koleji, Öğretmenleri tarafından organize edilen kahvaltı programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Öğrenci, öğretmen ve velilerin dayanışması, kaynaşması, okul ve eğitimle ilgili sorunların konuşulması çerçevesinde bu tür sosyal etkinliklerin yararlarına değinen Defne Koleji Müdürü: “Geleneksel hale getirmeyi amaçladığımız bu tür etkinliklerle okulumuz eğitmenlerini, öğrencilerimizi ve velilerimizi bir araya getirerek, birlikte dayanışma içinde daha sağlıklı iletişimleri teşekkür ederiz” dedi.

Geçmişten günümüze kültürlerin ve uygarlıkların beşiği olan hedefliyoruz.  Katılımdan memnunuz. Bu toplantıda bizleri yalnız bırakmayan velilerimize ve öğretmenlerimize Antakya’nın geleneksel lezzet ve sunumuyla gerçekleştirilen kahvaltının ardından içilen bol köpüklü keyif kahveleriyle sohbet iyice koyulaştı.

Ballıöz Yolu Hira Garden’de geçtiğimiz hafta sonunda sabah kahvaltısında buluşan Defne Koleji öğrencileri, Okul Aile Birliği yönetim kurulu, velileriyle birlikte öğretmenleriyle de keyifli bir ortamda sohbet etme imkanı buldular. Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltının ardından öğretmenler ve aile birliği üyeleri birlikte bir anı fotoğrafı çektirdiler.

Kahvaltı sonunda yeni organizasyonlarda buluşmak dileğiyle vedalaşırlarken Defne Kolejinde veli buluşmaları önümüzdeki günlerde de devam edeceklerini belirttiler. (Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.