CHP’lilerden Teksöz’e ziyaret « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 01:40

CHP’lilerden Teksöz’e ziyaret

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr.Lütfü Savaş ve beraberindeki CHP heyeti HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’e ziyarette bulundu.

reklam
CHP’lilerden Teksöz’e ziyaret
Son Güncelleme :

03 Eylül 2022 - 9:11

173 views

CHP’lilerden Teksöz’e ziyaret

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve beraberindeki CHP heyeti HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’e ziyarette bulundu.


HESOB makamında gerçekleşen ziyarete Milletvekili İsmet Tokdemir, Hbb başkan vekili Av. Murat Hayzaran da eşlik etti. Ziyarette başta Mobilya AVM olmak üzere Hatay’a katkı yapacak çok sayıda proje hakkında istişarelerde bulunuldu.

Başkan Teksöz ziyaretçilerine şu sözlerle teşekkür etti; “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç Dr.Lütfü Savaş kardeşimiz, Milletvekilimiz sayın İsmet Tokdemir, Hbb başkan vekilimiz Sayın Av.murat Hayzaran birliğimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Yönetim kurulumuz ve oda başkanlarımız ile birlikte Esnafımızın genel konularını istek ve taleplerini istişare ettik. Yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.”

Reklam

Reklam

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.