CHP HATAY’DAN KILIÇDAROĞLU’NA ‘YANINDAYIZ’ MESAJI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 06:29

CHP HATAY’DAN KILIÇDAROĞLU’NA ‘YANINDAYIZ’ MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Hatay kurmaylarından, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘Yanındayız’ mesajı geldi.

reklam
CHP HATAY’DAN KILIÇDAROĞLU’NA ‘YANINDAYIZ’ MESAJI
Son Güncelleme :

23 Eylül 2022 - 15:30

210 views

CHP HATAY’DAN KILIÇDAROĞLU’NA ‘YANINDAYIZ’ MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Hatay kurmaylarından, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘Yanındayız’ mesajı geldi.

Reklam

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP TBMM Grubu tarafından İzmir’de düzenlenen 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’nda partililere seslendi. Kılıçdaroğlu, buradaki konuşmasında “Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun bu mesajı karşısında başta Cumhurbaşkanlığı Adayı olarak öne çıkarılan Ankara BŞB Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul BŞB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından destek mesajı yağdı.

‘Yanındayım’ etiketiyle başlatılan sosyal medya kampanyasına CHP’nin Hatay’daki kurmayları da katıldı.

KİM, NE DEDİ?

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş: Güzel ülkemizin geleceği, hak, hukuk ve adalet için yanındayım Sayın Genel Başkanım.

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal: Sizinle yürümek, adalete yürümektir. Sizinle yürümek, HAK için yürümektir. Sizinle yürümek, liyakate yürümektir.  Sizinle yürümek vefayı bilmektir. Size vefasızlık yapanlar hayatta muvaffak olmazlar. Sizinle beraber olmaktan, yanınızda olmaktan, birlikte yol yürümekten şeref duyuyorum.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur: Alın terinin hakkı için, çocuklarımızın geleceği için, gençlerimiz ve kadınlarımız için, Hak, hukuk ve adalet için, Ülkemizin huzuru, birlik ve beraberliği için, demokrasi için, karamsarlığı yok etmek, kaygıları ortadan kaldırmak, umudu büyütmek için yanındayım Kılıçdaroğlu.

Reklam

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir: Her şartta her koşulda Sayın Genel Başkanımızın yanındayım.

CHP Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin: Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde İzmir Seferihisar’da 27. dönem 5. çalışma ve değerlendirme toplantımıza başladık. Emin adımlarla iktidara doğru yürüyoruz. Bu dönemde de halkımız için, hak, hukuk ve adalet için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. İktidar yolunda seninleyiz Kılıçdaroğlu.

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz: Şartlar ne olursa olsun. Bu ülkede adaleti ve huzuru yeniden tesis edeceğiz. Hak, hukuk, adelet yolunda bu onurlu ve büyük mücadelede sizi asla yalnız bırakmayacağız Sayın Genel Başkanım.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.