CHP HATAY İL ÖRGÜTÜ KURULUŞUNUN 95 YILINDA ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNDU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:44

reklam

CHP HATAY İL ÖRGÜTÜ KURULUŞUNUN 95 YILINDA ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNDU

CHP HATAY İL ÖRGÜTÜ KURULUŞUNUN 95 YILINDA ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNDU
Son Güncelleme :

10 Eylül 2018 - 0:58

190 views

CHP HATAY İL ÖRGÜTÜ KURULUŞUNUN 95 YILINDA ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNDU

     Cumhuriyet Halk Partisi’nin 95. Kuruluş yıldönümü ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de coşkulu törenlerle kutlandı. Antakya’daki tören, Cumhuriyet Alanında Atatürk’ün manevi huzurunda, geniş katılımla gerçekleştirildi. İl Başkanlığı organizesinde, ilçe teşkilatlarının, kadın ve gençlik kollarının katılımıyla gerçekleşen törende,  Atatürk anıtına çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu. Düzenlenen törende, ilk defa CHP milletvekilleri ve Belediye Başkanlarından hiç birinin yer almaması dikkatlerden kaçmadı.

Törende konuşma yapan CHP İl Başkan Vekili Akın Parlakyıldız, CHP’nin kendilerine Atatürk’ün emaneti olduğunu hatırlattı, 95. kuruluş yıldönümünü kutladı. Konuşmasından, CHP’nin ağlama duvarı olmadığına söyleyen Parlakyıldız,  CHP’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini kuran öncü, devrimci bir parti olduğuna vurgu yaptı. CHP’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin çınar ağacı olduğunu ve ilelebet payidar kalacağını söyleyen Parlakyıldız, “Ulu çınarı hak ettiği güzel günlere ulaştırabilme umuduyla” dedi.

Tören toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

(Haber /Fotoğraf: Levent AŞKAR)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.