BASKETBOL GENÇLER (B) BÖLGE ŞAMPİYONASINDA DEFNE KOLEJİ KIZLARDA 4. OLDU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 10:19

BASKETBOL GENÇLER (B) BÖLGE ŞAMPİYONASINDA DEFNE KOLEJİ KIZLARDA 4. OLDU

reklam
BASKETBOL GENÇLER (B) BÖLGE ŞAMPİYONASINDA DEFNE KOLEJİ KIZLARDA 4. OLDU
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2018 - 6:11

414 views

BASKETBOL GENÇLER (B) BÖLGE ŞAMPİYONASINDA DEFNE KOLEJİ KIZLARDA 4. OLDU

Geçen sezon Antakya şampiyonu olan Defne Koleji sabırla ve azimle çalışmalarını devam ettirdi. Önce Hatay şampiyonu, ardından Osmaniye’de yapılan il birincileri ve ikincilerinin katıldığı müsabakalarda tüm rakiplerini yenerek Türkiye’nin en iyi sekiz takımı arasına girmeyi başardı; Konya’da aralarında TED Ankara Koleji, Düzce Kültür Koleji, Osmaniye Ender Koleji, İzmir Batı Anadolu Sağlık Eğitim Kurumları, İstanbul Florya Doğa Koleji’nin bulunduğu Türkiye’nin en iyi sekiz takımının karşılaştığı müsabakalara katılmaya hak kazandı ve Türkiye dördüncüsü oldu.

Defne Koleji Eğitim Koordinatörü Serdal KESKİN, Defne Kolejli kızların aldığı bu başarıdan dolayı gurur duyduğunu ve spor alanında da kendilerini her zaman göstereceklerini söyledi. Sporda başarılı olan her öğrenciyi tebrik eden KESKİN, spora desteklerinin süreceğini ifade ederek, turnuvada mücadele eden diğer okul öğrencilerine de teşekkür etti.

Öğrencilerin aldığı bu başarının asla tesadüf olmadığını, bunun sıkı bir çalışmanın ve moral motivasyonun ürünü olduğunu söyleyen Antrenör Naci SEVİM, Defne Koleji ile çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Eğitim Koordinatörü Serdal KESKİN’e desteklerinden dolayı şükranlarını sunarak, daha nice başarılara imza atmak için çaba göstereceklerini vurguladı. Beden eğitimi öğretmenlerine de teşekkür ederek bu kulvarda daha da iyi yerlere gelmek için gayret göstereceklerini dile getirdi.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.