BAŞKAN YILMAZ MHP HEYETİNİ AĞIRLADI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

28 Nisan 2024 - 10:30

BAŞKAN YILMAZ MHP HEYETİNİ AĞIRLADI

Antakya ,Belediye, Başkanı, İzzettin ,Yılmaz, Milliyetçi ,Hareket ,Partisi,deprem araştırma, komisyonu ,üyelerini ,
ağırladı.

reklam
BAŞKAN YILMAZ MHP HEYETİNİ AĞIRLADI
Son Güncelleme :

11 Temmuz 2023 - 23:32

2.517 views

BAŞKAN YILMAZ MHP HEYETİNİ AĞIRLADI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi’nin deprem araştırma komisyonu üyelerini ağırladı.

Başkan Yılmaz, aralarında Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı’nın da yer aldığı heyetteki MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Elazığ Milletvekili Semih Işıksever, Kilis Milletvekili Mustafa Demir ve Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Alihan Döner’i makamında ağırladı.

BAŞKAN YILMAZ’DAN HEYETE TEŞEKKÜR

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin onayıyla kurulan deprem araştırma komisyonuna kentteki yıkımın boyutu, yeniden inşa çalışmaları ve belediye olarak yapılan çalışmaları aktaran Başkan Yılmaz, heyetin kente yaptığı ziyaretin son derece faydalı olduğunu da sözlerine ekledi. Heyete ziyaretleri için teşekkür eden Yılmaz, “MHP deprem araştırma komisyonunda yer alarak Antakya’mızın yeniden ayağa kaldırılması için destek verecek olan kıymetli vekillerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Heyet, kentte yıkımın boyutunu yerinde görmek amacıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirecek. Gerçekleşen ziyaretlerin neticesinde oluşturulacak rapor, Hatay’ın yeniden yapılandırılmasında önemli rol oynayacak.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.