Başkan Sarı: Festival 7’den 70’e herkese hitap edecek « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 17:32

Başkan Sarı: Festival 7’den 70’e herkese hitap edecek

Altınözü ilçesinden geleneksel hale getirilen Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali için geri sayım sürüyor.

reklam
Başkan Sarı: Festival 7’den 70’e herkese hitap edecek
Son Güncelleme :

10 Eylül 2022 - 15:58

224 views

Başkan Sarı: Festival 7’den 70’e herkese hitap edecek

Altınözü ilçesinden geleneksel hale getirilen Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali için geri sayım sürüyor.

Bu yıl 22-23 Ekim tarihleri arasında 6’ncısı gerçekleştirilecek olan festivalle ilgili yapılan hazırlıklar bir kez daha masaya yatırıldı. Festival düzenleme komitesi, Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü, Altınözü Belediye Başkan Rıfat Sarı ve kurum amirlerinin katılımıyla üçüncü toplantısını gerçekleştirdi. Altınözü’nün önemli değerleri arasında yer alan zeytin ve zeytinyağının tanıtımına katkı sağlamak amacıyla yapılacak olan festival, zeytin ve zeytinyağının yanı sıra Altınözü ve Hatay’ın gastronomi alanında da tanıtılmasını hedefliyor.

Reklam

DEĞERLİ SANATÇILARI VE LEZZET UZMANLARINI AĞIRLAYACAĞIZ
Toplantı sonunda açıklamalarda bulunan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Ekim ayında gerçekleştirilecek festivalin 7’den 70’e herkese hitap edeceğini, festival kapsamında önemli sanatçıların ve lezzet uzmanlarının Altınözülülerle buluşacağını ifade etti. Başkan Sarı, “Festival komite üyeleri ile bir araya gelerek, 22-23 Ekim 2022 tarihleri arasında yapılacak 6.Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’nin toplantısını gerçekleştirdik. 7’den 70’e herkese hitap edecek festivalimizde birbirinden değerli sanatçıları ve lezzet uzmanlarını ilçemizde misafir edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.


HEDEF ALTINÖZÜ’NÜN TÜM DEĞERLERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE TANITMAK
Hatay Valiliği himayelerinde Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi tarafından düzenlenecek olan festivalde aynı zamanda binlerce yıllık tarih ve kültür birikimiyle eşsiz bir ilçe olan Altınözü’nün hak ettiği noktaya ulaşmasına katkı sağlanması da hedefleniyor. 6’ncı Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’nde Altınözü’nün doğal güzellikleri, kültürel dokusu ve tarihi değerlerinin tanıtılması amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenecek.  Haber: Sabahattin Atasoy

Reklam

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

 

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.