Başkan Özat’ın girişimleri sonuç verdi « Hatay Yeni Haber Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 13:40

Başkan Özat’ın girişimleri sonuç verdi

Eğitim sektörünün güçlü sendikalarından Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası Genel Başkanı Oğuz Özat’ın girişimleri olumlu sonuç verdi.

reklam
Başkan Özat’ın girişimleri sonuç verdi
Son Güncelleme :

15 Eylül 2022 - 8:23

577 views

Başkan Özat’ın girişimleri sonuç verdi

Eğitim sektörünün güçlü sendikalarından Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası Genel Başkanı Oğuz Özat’ın girişimleri olumlu sonuç verdi.

Reklam

Bursa’da sendika üyesi 3 öğretmenle ilgili verilen kararın yanlış olduğunu belirterek kente gideceğini açıklayan Özat’ı arayan İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür’ün yapıcı tutumuna teşekkür eden Özat, ziyaretinin nezaket ziyaretine dönüştüğünü ve öğretmenlerle ilgili kararın değiştirildiğini açıkladı.

Reklam

ÖZAT’TAN GÜR’E TEŞEKKÜR

Bursa temaslarıyla ilgili açıklama yapan Özat; “Bursa’da bazı ilçelerde öğretmene yaşatılan hukuksuz uygulamalar ve özellikle eylem kararlarını dönük ve üç arkadaşımıza verilen cezalarla ilgili Salı günü Bursa’ya giderek ilgili ilçe müdürleri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunup, basın açıklaması yapacağım ifade etmiştim. Paylaşımım üzerine Bursa il Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür’ün iletişimi ve yapıcı yaklaşımları sonucu Bursa ziyaretim nezaket ziyaretine dönüşmüştür. Cezalar iptal edilmiş, ikinci okul veya diğer eylem kararlarımızla ilgili bilgilendirme yapılmış, çözüm yolları sunulmuştur. Biz sendikacılığı sahada yapıyoruz. Türkiye’nin neresinde olursa olsun üyemiz mağdur ise yanındayız. Bursa’daki öğretmen arkadaşlarımın misafirperverliği için teşekkür ederiz. Yine Bursa’da okulları gezdik, saha problemlerini sorduk, sonrasında üyelerimizle buluşma etkinliğine katıldık, çözümlerle geri döndük. Bir üyesi ceza aldı diye yüzlerce kilometre yola çıkıp gereğini yapan bir sendikayız. Bursa’daki öğretmenlerimiz daha güvenli ve daha huzurlu çalışması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. İl Milli Eğitim Müdürümüze de yapıcı yaklaşımı için buradan tekrar teşekkür ederiz. Bursa il başkanımıza, güçlü il teşkilatımıza, ilçe başkanlarımıza öğretmenleri yalnız bırakmadıkları için özellikle teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.