BAŞKAN KİMYECİ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’NDE DEMOKRASİ NÖBETLERİNE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 15:12

BAŞKAN KİMYECİ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’NDE DEMOKRASİ NÖBETLERİNE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

reklam
BAŞKAN KİMYECİ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’NDE  DEMOKRASİ NÖBETLERİNE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2017 - 18:25

163 views

        BAŞKAN KİMYECİ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’NDE

         DEMOKRASİ NÖBETLERİNE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

       Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Antakya’da düzenlenen tüm programlarda emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

    Başkan Kimyeci yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Demokrasi Zaferi’miz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gerçekleştirilen demokrasi nöbetlerinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

  15 Temmuz 2016 ruhu ile ülkemizin milli birlik ve beraberliğini hainlere karşı bir kez daha gösterdik. Bu süreçte iki gün boyunca bizlerle birlikte meydanlardan ayrılmayan başta hemşehrilerim olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara, sivil toplum örgütlerine, siyasi parti temsilcilerine teşekkürlerimi sunuyorum.”

   Başkan Kimyeci açıklamasının ardından tek tek teşekkürlerini ilettiği Antakya Belediyesi personelleri ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.