Başkan ERYILMAZ:”DEPREMDEN BUGÜNE 14 MİLYON TL’LİK İŞ MAKİNESİ ALIMI GERÇEKLEŞTİRDİK” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

28 Nisan 2024 - 16:18

Başkan ERYILMAZ:”DEPREMDEN BUGÜNE 14 MİLYON TL’LİK İŞ MAKİNESİ ALIMI GERÇEKLEŞTİRDİK”

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, ilçeye yeni bir iş makinesi daha kazandırdı.

reklam
Başkan ERYILMAZ:”DEPREMDEN BUGÜNE 14 MİLYON TL’LİK İŞ MAKİNESİ ALIMI GERÇEKLEŞTİRDİK”
Son Güncelleme :

05 Ocak 2024 - 17:21

254 views

Başkan ERYILMAZ:”DEPREMDEN BUGÜNE 14 MİLYON TL’LİK İŞ MAKİNESİ ALIMI GERÇEKLEŞTİRDİK”

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, ilçeye yeni bir iş makinesi daha kazandırdı.

Yaklaşık iki ay önce Samandağ’a yeni bir ekskavatör ve yeni bir iş makinesi kazandıran Başkan Eryılmaz, vatandaşların ihtiyaçlarına en kısa sürede karşılık vermek için yeni bir iş makinesini daha Samandağ’a kazandırdı.

Kredi kullanmadan, belediyenin kendi öz kaynakları ilçeye yeni iş makinelerini kazandırdıklarını belirten Başkan Eryılmaz, yeni iş makinesinin hem Samandağ Belediyesi’ne hem de tüm ilçeye hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Vatandaşların bütün sorunlarını en kısa sürede çözeceklerinin altını çizen Başkan Eryılmaz yaptığı açıklamada; “ Buradan bir müjdemizi daha vermek istiyorum. Yeni bir iş makinesini daha Samandağ halkımıza ve belediyemize kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Biz bu iş makinemizi de daha önceki iş makinelerimizde olduğu gibi parasını hiçbir şekilde kredi kullanmada, parsel satmadan belediyenin öz kaynakları ile satın aldık.

2 ay önce de bir ekskavatörümüzü ve ardından bir iş makinemizi Samandağ halkımıza kazandırmıştık. Şimdi de bir iş makinemizi daha Samandağımıza kazandırdık.

Şu anda da bir çöp kamyonu, bir binek araç ve bir iş makinesinin daha siparişini verdik. Depremden bugüne yaklaşık olarak 14 milyon TL’lik iş makinesi alımı gerçekleştirdik. Depremden sonra vatandaşlarımızın ihtiyacı olan iş makinelerinin temini noktasında gerçekten bütçemizi zorlayarak,   tasarruf yaparak halkımızın sorunlarının çözümüne bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Tasarruf yapıyoruz, belediyenin kaynaklarına sahip çıkıyoruz. Yaşadığımız yüzyılın felaketi olan deprem sürecinde bir yandan vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılamaya çalışırken, bir yandan da ilçenin ve belediyenin ihtiyacı olan araçları, iş makinelerini belediyemize, ilçemize kazandırmaya çalışıyoruz.

Vatandaşlarımıza daha hızlı bir şekilde ulaşmak, vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermek adına bu tür iş makinelerinin çok önemli olduğunu yaşayarak gördük.

Buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum. Vatandaşlarımızın bütün sorunlarını çözeceğiz, biraz sabır. Yıkımın boyutu çok büyük olunca devletin kurumları da burada bir zafiyet içinde olunca iş başa düştü. Biz Belediye olarak 42 mahallemize 130 bin nüfuslu ilçemize en iyi şekilde hizmet etmenin ve onların sorunlarını çözmenin çabası içindeyiz.

Tekrar halkımıza bize inandıkları, bize güvendikleri için teşekkür ediyorum. İş makinemizin belediyemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. “ ifadelerine yer verdi.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.