BAŞKAN ADAYI DR. AKSOY’DAN İŞ İNSANI ÖZTOPRAK’A ZİYARET « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 10:34

BAŞKAN ADAYI DR. AKSOY’DAN İŞ İNSANI ÖZTOPRAK’A ZİYARET

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, gerçekleştirdiği istihdamla Hatay ve Türkiye ekonomisine katkı sunan Vedi Öztoprak Group Yönetim Kurulu Başkanı Vedi Öztoprak’ı Isuzu Öztoprak Plaza’da ziyaret etti

reklam
BAŞKAN ADAYI DR. AKSOY’DAN İŞ İNSANI ÖZTOPRAK’A ZİYARET
Son Güncelleme :

28 Şubat 2024 - 21:12

70 views

BAŞKAN ADAYI DR. AKSOY’DAN İŞ İNSANI ÖZTOPRAK’A ZİYARET

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, gerçekleştirdiği istihdamla Hatay ve Türkiye ekonomisine katkı sunan Vedi Öztoprak Group Yönetim Kurulu Başkanı Vedi Öztoprak’ı Isuzu Öztoprak Plaza’da ziyaret etti.

‘Antakya İçin Yeni Bir Başlangıç’ sloganıyla başlattığı seçim çalışmalarını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Antakya ve Mersin’de otomotiv, meşrubat, madeni yağ sektöründe faaliyet gösteren ve gerçekleştirdiği istihdamla Hatay ve Türkiye ekonomisine katkı sunan Vedi Öztoprak Group Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Vedi Öztoprak’ı Öztoprak Isuzu Plaza’da ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaret programları arasında İş İnsanı Vedi Öztoprak’ı ziyaret eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde destek beklediğini ifade ederek, “Antakya’nın sorunlarını yakından biliyorum. Yaklaşık 1 yıl önce 6 Şubat’ta büyük bir afet yaşadık. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan bir kez daha rahmet diliyorum. Antakya’mızın durumu ortada. Bizler inşallah bu görevi alarak Antakya’mızı eskisinden daha güzel, daha iyi ve daha sağlıklı bir şehir haline getireceğiz.

Şu anda Antakya’ya dair hazırladığımız projelerimizi 9 Mart’ta açıklayacağız ve halkımıza seçim taahhütnamesini sunacağız. 31 Mart’ta tüm Antakya halkının desteğini bekliyor, inşallah bu görev bizlere verildiği takdirde Antakya halkına yakışan bir başkan olacağım. Göstermiş olduğunuz misafirperverlik dolayısıyla teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” diye konuştu.

 

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.